Haluatko perustaa yrityksen?

Aloittavien yrittäjien neuvonnan palvelut on tarkoitettu henkilöille, jotka suunnittelevat yrityksen perustamista tai ostamista.

Lue lisää!

Etsitkö tonttia tai valmiita toimitiloja?

Sijoittumispalvelumme tarjoaa täsmällistä ja puolueetonta tietoa alueemme tarjoamista mahdollisuuksista, myös koulutus-, tutkimus- ja rekrytointipalveluista.

Ota yhteyttä!

Kehittämistyö palkitsee tuloksillaan!

Olemme projektitoiminnan ammattilaisia. Tehokkaat ja tuloshakuiset liiketoiminnan kehittämisprojektit kanssamme vievät kohti tulevaa kilpailukykyä.

Lue lisää!

23.04.2014 - 14:37

Japanissa on robottitehdas, joka on aivan pimeä. Valoja ei tarvita, kun robotit valmistavat lisää robotteja, ja ihmisen tarvitsee käydä tehtaassa vain muutaman viikon välein. Google osti viime vuonna kahdeksan robottialan yritystä ja nousi yhdeksi merkittäväksi robottialan toimijaksi. Volvo on luvannut markkinoille hidasvauhtisessa liikenteessä itsekseen ajavia autoja vielä tämän vuoden aikana. Google arvioi robottikuskin olevan valmis markkinoille kolmen–viiden vuoden kuluessa. Audi taas uskoo oman robottiautonsa olevan sarjatuotannossa vielä tällä vuosikymmenellä.