Ajanvaraus | Uusyrityskeskus Enter

Ajanvaraus yritysneuvontaan | Prizztech Oy

Ajanvaraus yritysneuvontaan, starttiraha- ja/tai veroneuvojalle

Prizztech Oy:n Uusyrityskeskus Enter tarjoaa maksutonta yrityksen perustamisneuvontaa henkilöille, joiden asuin-, koti- tai opiskelukunta on Harjavalta, Kokemäki, Pomarkku, Pori tai Ulvila. Enterin palveluja voivat käyttää myös ne, jotka suunnittelevat yritystoiminnan aloittamista ko. kunnissa. Alkavan yrittäjän palvelut ja perustamisneuvonta ovat osa em. kuntien elinkeinopalveluja.
(Ks. muiden kuntien perustamisneuvonnan yhteyshenkilöt)

Enterin palvelupisteet: Pori/Kauppakeskus Puuvilla ja erikseen sovittaessa Kokemäki/kaupungintalo, Harjavalta/kaupungintalo sekä Pomarkku/kunnanvirasto.

HUOM! Jos olet varaamassa aikaa TE-toimiston tilaamaan starttirahahaastatteluun, toimita liiketoimintasuunnitelma ja laskelmat sähköpostitse myös Prizztechin yritysneuvojalle tai ota neuvontaan mukaasi.

VARAA AIKA netissä tai jätä viesti yhteydenottolomakkeella (ks. alla), tai ole yhteydessä suoraan neuvojiin. Saat netin kautta tehdyistä varauksista vahvistuksen ja peruutuskoodin tekstiviestinä ja/tai sähköpostina. Tietosuoja: www.prizz.fi/tietosuojaselosteet

Yrityksen perustaminen (1,5 h)
PORI  
Varaa aika
Yrityksen perustaminen (1,5 h) | KOKEMÄKI
Varaa aika


Starttiraha ja yrittäjäkoulutus
(1 h)
PORI 
Varaa aika
Jos asut Harjavallassa tai Kokemäellä, varaa aika Harjavallan TE-toimistoon. Jos asut Pomarkussa, varaa aika Kankaanpään TE-toimistoon.


Yritysverotus

PORI
Varaa aika
Nettiajanvaraus Porin verotoimiston sivujen kautta.


YHTEYDENOTTOPYYNTÖ