Avoimet työpaikat

Haemme osa-aikaista projektipäällikköä Älykäs tuotanto – hankkeeseen


Etsimme Robocoast -tiimiin ulospäinsuuntautunutta ja itsenäiseen työskentelyyn kykenevää oma-aloitteista robotiikan moniottelijaa rakentamaan Satakunnasta robottimaakuntaa!

Robotiikka on monitekninen alue, jossa suomalainen korkealaatuinen osaaminen ICT:ssä, automaatiossa, elektroniikassa ja konetekniikassa avaavat kasvun mahdollisuuksia sekä olemassa olevalle teollisuudelle että uusille innovaatioille. Yhä useammin tuotantoyksikön tehokkuus, joustavuus ja ennen kaikkea laatu ratkaisevat sen, mistä tuotantokapasiteetti ostetaan. Korkeiden laatu- ja joustavuusvaatimusten takia alihankkijoilta edellytetään pitkälle automatisoitua tuotantoa. Teollisuuden lisäksi robotiikkaa hyödynnetään yhä enemmän myös muilla toimialaloilla kuten palvelusektorilla, logistiikassa, maataloudessa sekä rahoitus- ja turvallisuusalalla.

Älykäs tuotanto – hankkeen (EAKR) tavoitteena on lisätä älykkään automaation ratkaisujen käyttöä niin teollisuudessa kuin myös palvelusektorilla sekä edistää näin uusien käyttäjälähtöisten tuoteinnovaatioiden syntymistä robotti- ja automaatioalan yrityksiin. Hankkeessa toteutetaan demopajoja, joissa hackathon – toimintatapaa soveltaen haetaan ratkaisuja tunnistettuihin erityyppisiin robotisointihaasteisiin.

Prizztech Oy etsii osa-aikaista projektipäällikköä määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.3.2017–30.6.2018. Edellytämme tulevalta projektipäälliköltä kokemusta eri teollisuudenaloille toteutetuista uusimmista automatisointi- ja robotisointiratkaisuista, laaja-alaista näkemystä robotiikan tulevaisuuden kehitystrendeistä sekä palvelusektorin robotisointiin liittyvistä haasteista ja mahdollisuuksista. Lisäksi projektipäälliköllä tulisi olla kokemusta EU -hankkeiden hallinnoinnista ja raportoinnista, asiantuntijapalveluiden kilpailuttamisesta sekä vahvaa osaamista erityisesti seuraavista teknologioista:
• Konenäköratkaisut
• Anturiteknologiat ja niiden integrointi tuotantojärjestelmiin
• Robottijärjestelmien logiikat ja niiden ohjelmointi

Työ on osa-aikainen, keskimäärin noin 2 työpäivää viikossa (40 % kokonaistyöajasta).
Hakemukset tehtävään tulee jättää pe 17.2.2017 mennessä osoitteeseen: mikko.puputti@prizz.fi

Lisätietoja:

Mikko Puputti

Head of Robocoast

+358 44 710 5343
mikko.puputti(a)prizz.fi

10.02.2017