Miksi ihmeessä me ollaan olemassa? Miksi me tehdään sitä mitä tehdään? Mitä asiakkaat meiltä haluavat? Millaisessa muutoksessa olemme? Miltä toimintamme näyttää asiakkaidemme silmin?

Prizztech Oy:n vetämät Iällä ei ole väliä-hankkeen Työhyvinvoinnin Learning Campit starttasivat lokakuussa vauhdilla ja innolla. Eri organisaatioiden esimies- ja avaintehtävissä toimivat henkilöt kokivat yhdessä sen, miten kollegoilta oppiminen innostaa. Kun toinen kertoo pulmistaan, kaveri voi jo vähän löytää ideoita, mitä voisi kokeilla. Rohkeimmat kysymykset tekee kollega toisesta organisaatiosta: Miten niin, että ette voi? Miksi ette voisi?

Organisaatioilla on tänä päivänä kaksi haastetta: Miten uudistumme meneillään olevan muutoksen mukana tai jopa edellä ja toisaalta, miten henkilöstömme innostuu ja tuottaa asiakkaillemme sellaisen kokemuksen, jonka haluamme.

Hyvä työntekijäkokemus ruokkii hyvää asiakaskokemusta ja päinvastoin. Ja näillä molemmilla on valtavan suuri merkitys siinä, miten onnistumme tulevaisuudessa. Siksi työhyvinvoinnin johtaminen ei ole irrallista, sitä ei voi toteuttaa vain silloin, kun muilta asioilta on aikaa eikä sen merkitystä organisaatioiden menestymisessä voi väheksyä.

Työhyvinvoinnin johtamisen Learning Campeissa noin 10 hengen porukka tapaa kolme kertaa ennalta kirjoitetun käsikirjoituksen merkeissä, 1,5 päivää kerrallaan ja pohtii johdetusti omien organisaatioidensa olemassaolon oikeutusta, työhyvinvoinnin yhteyttä hyvään tulevaisuuteen ja esimiestyön arkea. Keskustelut syvenevät kuin itsestään, kun paikalla on kokenutta ja sitoutunutta porukkaa. Kyllä kannatti ottaa tämä aika, vaikka kiireistä olisi työpaikalla ollut, toteaa joku. Joskus tosiaankin itsensä johtamisen näkökulmasta on tärkeää mennä jonnekin, missä oma ajattelu saa aikaa ja virikkeitä, jotta arki näyttää taas vahvuutensa ja tuttuihin pulmiin löytyy uusia ratkaisuja.

Iällä ei ole väliä camp

Campeissa on myös kivaa! Sekin on työhyvinvoinnin kannalta ihan toivottua! Seuraavat Campit käynnistetään huhtikuussa 2017. Ota yhteyttä ja ilmoittaudu mukaan!

Hyvän joulun toivotuksin,