Elämyksiä, hemmottelua ja teknologiaa vanhustenviikolla Viikkarin Valkamassa!

VANHUSTENVIIKKOA VIETETÄÄN tänä vuonna 1.10-8.10. teemalla Ikäpolvet yhdessä. Porissa Vanhustenviikolla järjestetään ikäihmisten virkistysiltapäivä tiistaina 3.10. klo 13-15 Viikkarin Valkaman toisessa kerroksessa. 

Virkistyspäivän teemana on Elämyksiä rannalla ja ohjelmassa on erilaisia toimintapisteitä, joita WinNovan lähihoitaja- ja kosmetologiopiskelijat toteuttavat. Tarjolla on mm. pallopelejä, kuvauspiste, hemmotteluhoitoja, hiekkataiteilua ja rantakahvilassa raikasta pientä purtavaa jokaiselle. Tapahtumassa pääsee myös liikkumaan Seniors-palvelun harjoitteiden tahtiin. Lisäksi tapahtumassa saa tietoa kotona asumista tukevista teknologioista ja pääsee haastamaan itseään SAMKin tablettipeleillä. Tapahtuma on maksuton ja avoin kaikille.

Lisäksi torstaina 5.10.2017 klo 13-15 järjestetään Himmelissä hemmottelupäivä Himmelin ja Puhurikodin asiakkaille yhteistyössä Porin perusturvan kanssa. 

Tapahtumien järjestämisestä vastaa Porin perusturvakeskus, WinNovan DigiHOP-hanke sekä Prizztech Oy:n ja SAMKin HYVÄKSI – Hyvinvointiteknologian innovaatioverkosto -hanke. 

DigiHOP – Kotihoidon digitaalinen oppimisympäristö -hankkeessa kehitetään digitaalisesti toimivaa kotihoidon oppimisympäristöä lähihoitajakoulutukseen. DigiHOP-hanke on Keski-Suomen ELY-keskuksen rahoittama ESR-rahoitusohjelman kautta. HYVÄKSI -hankkeessa kehitetään teknologiaa eri käyttäjäryhmien hyvinvoinnin, terveyden ja toimintakyvyn edistämiseen. HYVÄKSI-hanketta rahoittaa Satakuntaliitto (EAKR), Porin seudun kunnat ja SAMK.

Lisätietoja:
Niina Holappa
Projektipäällikkö
HYVÄKSI - Hyvinvointiteknologian innovaatioverkosto -hanke 
044 710 5455
niina.holappa@prizz.fi

 

29.09.2017