Helsingistä ja Tukholmasta Poriin - ja toisinpäin

Lennot Porista

 

Ruotsalainen NextJet aloittaa liikennöinnin Porin ja Tukholman Arlandan välillä 9. helmikuuta. Aikataulu koostuu kolmesta lähdöstä kumpaankin suuntaan maanantaista perjantaihin sekä lauantai- ja sunnuntailähdöistä. Osa lähdöistä jatkaa Pietarsaareen/Kokkolaan, eli Porin ja Pietarsaaren/Kokkolan välin voi myös lentää. Matka vie autolla neljä tuntia kun lento kestää vain 50 minuuttia. Lippuja voi varata osoitteessa www.nextjet.se tai matkatoimistoista.

Suomalainen AIR100 puolestaan lentää Pori-Helsinki välillä kaksi-kolme kertaa päivässä. Talvilomasesonkina Porista pääsee myös suoraan Kittilään. Lippuvaraukset http://www.air100.fi tai matkatoimistoista.

- Meillä on siis tällä hetkellä neljä lentoreitti: Pori – Helsinki, Pori – Kittilä, Pori – Tukholma ja Pori – Kokkola – ja lomalennot päälle, iloitsee Satakunta siiville -hanketta vetävä markkinointipäällikkö Kirsi Sainio-Lehtimäki.

- Lentoreittien jatkuvuus riippuu matkustajamääristä. Tähän me kaikki voimme vaikuttaa omilla matkustuspäätöksillämme, muistuttaa Prizztechin palvelujohtaja Jari-Pekka Niemi.
Prizztech Oy:n toteuttaman ja Satakuntaliiton EAKR-rahoittaman hankkeen yhteistyökumppaneina ovat Porin kaupunki, Satakunnan yrittäjät, Satakunnan kauppakamari, Rauman kauppakamari, Inter Handling Pori Oy ja Finavia / Pori.

Lisätietoja:
Markkinointipäällikkö
Kirsi Sainio-Lehtimäki
Puh. 044 710 5420
kirsi.sainio-lehtimaki@maisa.fi

05.02.2014