Kaasuautoilu on ekoteko!


Kaasun liikennekäyttö Suomessa on jo todellisuutta. Kaasukäyttöisten henkilö- ja pakettiautojen määrä on tuplaantunut alle kahdessa vuodessa. Kaasuautojen suosion nopea kasvu johtuu kuluttajien halusta vähentää päästöjä erityisesti liikenteessä. Juuri julkaistulle kaasuautoilu.fi -sivustolle on koottu puolueetonta tietoa kaasuautoilusta.

Mahdollisuus tankata kotimaista uusiutuvaa biokaasua sekä kaasuauton alhaiset hiilidioksidipäästöt tekevät siitä useille houkuttelevan vaihtoehdon. Hyvä puoli kaasuautossa on se, että siihen voi tankata niin maakaasua, biokaasua kuin bensiiniä, joten kaasutankkausasemaverkosto voi rauhassa kehittyä. Raskaassa liikenteessä, dieselin korvaajana, kaasu on vahva vaihtoehto.

Kaasuautoilu.fi -sivustolta löydät puolueettomat vertailut kaasuautoilun kustannuksista, laskelmat kaasun hinnasta suhteessa bensiiniin ja dieseliin. Myös kaasuautoilun verot ja muut veroluonteiset maksut on esitelty näillä sivuilla.

Kaasuautoilu.fi -sivuilla voit tutustua kaasuautojen teknologiaan ja niiden päästöihin. Kaasuautot ovat ilmaston kannalta ekoteko! Kaasuautoilla voidaan pienentää ilmastopäästöjä Suomen ja EU:n päästövähennystavoitteiden saavuttamiseksi.

Kaasuautoilu.fi -sivuston tekeminen liittyy Kaasuautoilun edistäminen Pohjoisella kasvuvyöhykkeellä -hankkeeseen. Hanke rahoitetaan julkisilla varoilla puoliksi Uudenmaan liiton myöntämällä AIKO-rahoituksella ja toinen puoli on hankkeeseen osallistuvien kaupunkien Pori, Porvoo, Rauma ja Turku rahoittamaa. 

Kaasuautoilu.fi on sivusto, joka on hyödynnettävissä osallistuvien kaupunkien viestinnässä.  Sivuston sisällön toimituksesta ja ylläpidosta huolehtii Prizztech Oy. 

 


Kaasuautoilu.fi on infosivusto kaasuautoista ja niihin liittyvistä asiakokonaisuuksista. Mikäli kaasuautoilu kiinnostaa löydät näiltä sivuilta tietoa mm:

  • Kaasutankkausverkostosta ja sen kehittymisestä
  • Kaasuautoilun edistämiskeinoista
  • Porin, Turun, Rauman ja Porvoon alueella uusia ja käytettyjä kaasuautoja myyvistä autoliikkeistä
  • Kaasuautojen määristä 
  • Kaasuautoilijoiden käyttökokemuksista

Kaasuautoilu.fi sivuilta löytyvät uudet kaasuautot ja niiden mallivalikoimat sekä linkit käytettyjen kaasuautojen markkinapaikoille. Saat sivuilta myös ohjeita kaasuautojen tuontiin esim. Ruotsista ja Saksasta. 


 

LISÄTIETOJA

Matti Luhtanen
044 710 5347 
matti.luhtanen@prizz.fi

 

07.05.2019