Kari Seppä jatkaa Prizztech Oy:n hallituksen puheenjohtajana

Prizztech Oy:n viime viikon yhtiökokouksessa yhtiön hallituksen kokoonpanoon ei tullut isoja muutoksia. Yhtiön puheenjohtajana jatkaa Porin kaupungin edustaja Kari Seppä ja Pohjois-Satakunnan Kehittämiskeskuksen toimitusjohtaja Marko Rajamäki puolestaan jatkaa yhtiön varapuheenjohtajana. Rajamäen varajäseneksi valittiin uutena Hanna Vainionpää, samoin Jari Multisillan varajäsen vaihtui, uutena aloitti Esa Puolamäki.

Yhtiön liikevaihto pieneni 38 % ja oli 4,34 miljoonaa euroa (6,96 miljoonaa euroa vuonna 2014). Liikevaihdon pieneneminen johtui mm. kuntarahoituksen ja projektivolyymin laskusta. Toteutetut sopeutustoimet, lomautukset ja irtisanomiset vaikuttivat ja yhtiön tilikausi päättyi tavoitteen mukaisesti tuloksen ollessa voitollinen 4 830 euroa (-126 000 euroa vuonna 2014). Uudet rahoituspäätökset ajoittuivat vuoden loppuun ja yhtiön projektikanta oli vuoden lopussa noin 5,2 miljoonaa euroa.

Prizztech Oy on satakuntalaisten kuntien omistama elinkeinoyhtiö, jonka tehtävänä on maakunnan hyvinvoinnin edistäminen yrityselämää vahvistamalla. Kansallisen roolin rinnalla työn perustan muodostaa Satakunnassa toteutettava kehitystyö ja mm. teknologiateollisuuden ja energian toimialoilla yhtiö toimii kansallisessa roolissa. Prizztech Oy vastaa myös kaikkien elinkeinopalvelujen tuottamisesta kokonaisasiakkainaan oleville kunnille, joita vuonna 2015 olivat Harjavalta, Kokemäki, Pomarkku, Pori ja Ulvila.
 
Yhtiön hallitus:

Porin kaupungin edustajat:
Puheenjohtaja Kari Seppä (Reijo Lehto)
Sampsa Kataja (Taru Anttila)
Päivi Yli-Kauhaluoma-Nurmi (Ulla Tulkki)
Marja Nirkkonen (Tapio Nummi)

Muiden alueiden edustajat:
Jukka Moilanen, Ulvila (Nina Merilahti, Pomarkku)
Jaana Karrimaa, Harjavalta (Juhani Grönroos, Kokemäki)
Juhani Seppälä, Kokemäki (Leena Gröndahl, Ulvila)
Varapuheenjohtaja Marko Rajamäki, Pohjois-Satakunta (Hanna Vainionpää, uusi)

Yrittäjäjärjestöjen edustajat:
Markku Kivinen (Sari Mäkitalo)

Porin yliopistokeskuksen edustaja:
Jari Multisilta (Esa Puolamäki, uusi)

Lisätietoja:

19.04.2016