Kokeillaanks keskustaa?

Prizztech Oy toteuttaa yhteistyössä Porin Yrittäjien ja Porin Käviksen kanssa Satakuntaliiton AIKO-ohjelmasta rahoittamaa kokeiluhanketta ”Kokeillaanks keskustaa?”. Nyt käynnistyvässä hankkeessa toteutetaan kolme pop-up-tapahtumaa, joista ensimmäinen pidettiin 7.–10.12.2017.  

Hankkeessa kokeillaan pop-up-toimintaa Porin keskusta-alueella ja luodaan uusi toimintamalli tilojen omistajien sekä vuokralaisten käyttöön. Kokeilussa keskitytään vähittäiskauppaan, luoviin aloihin sekä kolmannen ja julkisen sektorin toimijoihin.

Ensimmäisessä tapahtumassa oli esillä muun muassa sisustus-, kauneus- ja vaatetusyrityksiä, Winnovan nuorten perustamia yrityksiä sekä Porin kaupungin nuorten työpaja. Kolmipäiväinen tapahtuma Porin parhaalla paikalla Eetunaukion kulmassa herätti kiinnostusta ja keräsi asiakkaita yli odotusten. 

Kokeillaanks keskustaa -hankkeessa haetaan yrittäjyyden uusia malleja sekä tutkitaan erilaisia yhteistyömahdollisuuksia sekä tilojen yhteiskäyttöä. Hankkeen pitkän tähtäimen tavoitteena onkin uuden yritystoiminnan luominen.

Tarkkoja päivämääriä tai sijaintipaikkoja keväällä ja kesällä toteutettaville seuraaville pop-up-tapahtumille ei vielä ole, vaan hankkeessa edetään kokeilevalla toimintatavalla yhteistyössä yritysten ja toimitilojen omistajien kanssa. Tapahtumat ovat avoimia kaikille yrityksille sekä yrittäjiksi aikoville. 

Ota yhteyttä!

Mari Antikainen

Vanhempi asiantuntija

Kansainväliset hankkeet ja kaupunkipolitiikka
Puh. 044 710 5362
mari.antikainen(a)prizz.fi