Markku Kivinen palkittiin YES Agenttina

YES-verkosto on jälleen palkinnut suomalaisia toimijoita työstään yrittäjyyskasvatuksen edistämisessä. YES-verkoston YES Agentti – yrittäjyyskasvatuksen kehittäjä -tunnustukset on myönnetty toimijoille, jotka ovat muun muassa uudistaneet koulutusta ja kehittäneet yrittäjyyskasvatusta, luoneet verkostoja ja rakentaneet koulu-yritysyhteistyötä.

– Suomessa tehdään uraauurtavaa työtä yrittäjyyskasvatuksen kehittämiseksi. Rohkeilla opettajilla on keskeinen rooli koulun ja opettajuuden uudistamisessa, mutta hekin tarvitsevat tukea. Yrittäjyyskasvatuksen juurruttamiseksi oppilaitoksiin tarvitaan yhteistyötä koulun sisällä ja koulun ulkopuolella. Siksi YES-verkosto palkitsee tänä vuonna sellaisia henkilöitä, tiimejä ja organisaatioita, jotka ovat mahdollistaneet yrittäjämäisemmän toimintakulttuurin rakentamisen, sanoo YES ry:n toiminnanjohtaja Sanna Lehtonen.

Satakunnasta palkittiin Markku Kivinen, Satakunnan Yrittäjien toimitusjohtaja. Kivinen on hyvin tunnettu yrittäjyyskasvatuksen puolesta puhuja Satakunnassa. Hän on vuosien ajan aktiivisesti korostanut yrittäjyyskasvatuksen merkitystä kun puhutaan tulevaisuuden rakentamisesta ja osaamistarpeista. Satakunnan Yrittäjät ja paikallisyhdistykset ovat koko ajan olleet aktiivisesti oppilaitosten tukena yrittäjyyskasvatustyössä.

- Markku on ollut kaikki nämä vuodet erinomainen tuki ja aina auttamassa kun asioita on viety eteenpäin. Hänellä on erinomainen kyky yhdistää asioita ja verkostoja - löytää niitä yhteistyön paikkoja joita me yrittäjyyskasvatukseen tarvitsemme, kertoo Satakunnan YES:n projektipäällikkö Jenni Rajahalme.


Lisätietoja:

 

Jenni Rajahalme

Projektipäällikkö

Satakunnan YES-keskus
Puh. 040 720 5755
jenni.rajahalme(a)prizz.fi

01.12.2016