Merikarvian kunta Prizztech Oy:n kokonaisasiakkaaksi

Merikarvian kunta on ostanut Prizztech Oy:lta aiemmin aloittavien yrittäjien neuvontapalveluita. Lisäksi kunta on ollut mukana Satakunnan Yrittäjien sukupolvenvaihdospalveluissa, ProAgria-yrityspalveluissa ja yrittäjyyskasvatushankkeessa.

Maanantain 19.12.2016 kokouksessaan Merikarvian kunnanvaltuusto päätti siirtyä ensi vuoden alusta Prizztechin kokonaisasiakkaaksi ja hankkia yhtiöltä kaikki elinkeinoelämän tarvitsemat palvelut aina yritysidean kehittelystä yrityksen perustamiseen, yrityksen kasvusta ja kansainvälistymisestä yritystoiminnan vakiintumiseen ja mahdolliseen sukupolvenvaihdokseen.

- Tähän uuteen  yhteistyöhön on useitakin perusteita. Kunnan johtoryhmä on uusiutunut ja Merikarvian kunta haluaa painaa lisää kaasua kehitykseen. Meidät on palkittu Satakunnan yrittäjäaktiivisimpana kuntana ja myös Merikarvian Yrittäjät ry toimii palkitusti ja aktiivisesti. Nyt panostamme lisää, haluamme varmistaa suotuisan kehityksen ja luoda yrityksille parhaat mahdolliset edellytykset, sanoo kunnanjohtaja Pentti Ala-Luopa.

- Toivomme saavamme myös lisää hankeosaamista ja yritysten yhteisiä hankkeita. Tavoite on selkeä: yrittäjyyttä  ja työllistävyyttä, elinvoimaa Merikarvialle. Kunnan ja Prizztech Oy:n sopimus on kaksivuotinen. Vuonna 2019 käynnistyvä maakuntahallinto saattaa tuoda uusia toimintatapoja ja toimijoita. Kaksi vuotta on myös sopiva aika saada tuloksia, Ala-Luopa jatkaa.

- On ilo olla jatkossa kokonaisvaltaisesti mukana yritysten kanssa vahvaa yhteistyötä tekevän Merikarvian kunnan kanssa. Tuomme kunnan käyttöön koko laajan osaamisemme ja vastaamme yhdessä uusiin haasteisiin. Myös koko seudun kehittämisen näkökulmasta Merikarvian päätös on myönteinen asia, sanoo Prizztech Oy:n toimitusjohtaja Risto Liljeroos.

Prizztechin Merikarvian kuntayhteyshenkilönä aloittaa vuoden alussa Marika Lähde. Hän koordinoi yrityskehittämistyötä ja hankkeita yhdessä Merikarvian kehittämispäällikön Aki Ruotsalan ja yrittäjien kanssa. Elinkeinopolitiikan strategisesta kehittämistyöstä vastaa jatkossakin kehittämispäällikkö Ruotsala.

Merikarvian kunta on yksi Prizztech Oy:n omistajista. Lue lisää http://www.prizz.fi/yhtio

Lisätietoja:
Merikarvia, kunnanjohtaja, Pentti Ala-Luopa, 044 7246 300
Prizztech Oy, toimitusjohtaja Risto Liljeroos, 044 710 5310

21.12.2016