Mielessä yrityksen perustaminen?

Olemme uudistaneet ajanvarauskäytäntöjämme aloittavan yrittäjän neuvonnassa.

- Yritysneuvojamme auttavat entiseen tapaan mm. yrityksen perustamiseen liittyvien suunnitelmien ja laskelmien tekemisessä sekä rahoitus- ja viranomaisasioissa. TE-toimiston starttirahaneuvoja auttaa starttiraha- ja yrittäjyyskoulutusasioissa, Verohallinnon veroneuvoja verotus- ja rekisteröintiasioissa. Nyt olemme siirtäneet ajanvarauksen verkkoon osoitteeseen www.prizz.fi/ajanvaraus. Näin asiakas voi varata ajan hänelle sopivana ajankohtana, eikä hän ole enää sidottu puhelinvarauksen aikatauluihin. Ilahduttavan hyvin asiakkaat ovat löytäneet uuden palvelumuodon, kertoo palvelujohtaja Jari-Pekka Niemi.

- Tänä vuonna kauttamme on perustettu 212 yritystä. Viime vuoden vastaavaan aikaan luku oli 204. Kansallisessa vertailussa olemme harvoja alueita, joissa suunta on ollut positiivinen, Niemi jatkaa.

Prizztech Oy:n Yhteispalvelupiste Enter tarjoaa sekä uuden yrityksen perustamisvaiheessa että ostovaiheessa maksutonta henkilökohtaista neuvonta-apua Eurajoen, Harjavallan, Kokemäen, Merikarvian, Pomarkun, Porin ja Ulvilan alueen asukkaille. Starttiraha-, rekisteröinti-, ja veroneuvontaa sekä yrittäjäkoulutusta tarjotaan myös muiden kuntien asukkaille.

Lue lisää www.prizz.fi/enter

 

Jari-Pekka Niemi

Palvelujohtaja, Yrityspalvelut

Puh. 044 710 5350
jari-pekka.niemi(a)prizz.fi

18.10.2016