Onko sinun ideasi seuraava Satakunnan menestystarina?

Satakunnasta löytyy vuosittain paljon hyviä uusia ideoita. Mutta miten nuo ideat muutetaan kannattavaksi liiketoiminnaksi? Miten yritys voi selvittää, onko tuote tai palvelu uusi tai miten tuote voidaan suojata? Entä mistä tuotteelle ja palvelulle löytyy markkinoita? Mistä löytyisi sopiva kumppani tai rahoitusta?

- Satakunnan maaseutuinnovaatioista uutta liiketoimintaa -hankkeessa haluamme nopeuttaa maaseudun mikro- ja pienyritysten tuote- ja palveluideoiden kaupallistamista, kertoo innovaatiovalmentaja Marja Suonvieri Prizztechistä.  

- Yritysten aineettoman omaisuuden hallinta ja kehittäminen on osa menestystarinaa. Järjestämme tilaisuuksia ja työpajoja yrityksille, joissa asiantuntijat neuvovat miten yritykset voivat suojata, tuotteistaa ja markkinoida uusia palveluja ja tuotteitaan, Suonvieri jatkaa.

Tilaisuudet toimivat myös kohtaamispaikkoina, joissa maaseudun yritykset saavat ajankohtaista tietoa sekä löytävät uusia toimintamalleja.

- Teemme yhdessä yrityksen kanssa toimintasuunnitelman ja selvitämme, miten ideasta saadaan uutta liiketoimintaa. Tilaisuuksiin ja työpajoihin kannattaa tulla kuulemaan ajankohtaiset tiedot tuotteen tai palvelun jatkokehittämisen tueksi. Hyödynnämme jo olemassa olevat verkostot sinun ideasi eteenpäin viemiseen. Tervetuloa siis mukaan toimintaan, toivottaa Suonvieri.

Satakunnan maaseutuinnovaatioista uutta liiketoimintaa -hankkeen toteutuksesta vastaa Prizztech Oy. Hanketta rahoittaa Satakunnan ELY-keskus (Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahasto), Prizztech Oy (Harjavalta, Kokemäki, Merikarvia, Pomarkku, Pori, Ulvila) ja Pohjois-Satakunnan Kehittämiskeskus Oy (Jämijärvi, Kankaanpää, Karvia, Siikainen).

Lisätietoja:
Marja Suonvieri
Puh. 044 323 5194
marja.suonvieri@prizz.fi

 

28.03.2017