Opiskelijayrittäjät kisaavat Uskalla Yrittää –semifinaalissa 2.2.2016 Kankaanpäässä

Kankaanpään palloiluhallilla järjestetään ti 2.2. klo 10-16 yhteistapahtumana iWork –uramessut sekä opiskelijayrittäjien Uskalla Yrittää –semifinaali. Tapahtumaan odotetaan vierailijoiksi yli 1000 koululaista ja opiskelijaa sekä muita opiskelu- ja uramahdollisuuksista kiinnostuneita. IWork –uramessuilla esittäytyvät yritykset sekä oppilaitokset.

Uskalla Yrittää –semifinaalin osallistujat ovat mukana NY Vuosi Yrittäjänä –opinto-ohjelmassa. Nuorten harjoitusyrityksiä kutsutaan NY-yrityksiksi. NY-yritys on opiskelijoiden muodostama harjoitusyritys, joka toimii yhden lukuvuoden ajan. NY-harjoitusyrityksen tarkoituksena on työelämätaitojen ja yrittäjämäisen asenteen ja toimintatavan oppiminen jo koulu- ja opiskeluaikana. Opiskelijat ovat iältään 15-21 -vuotiaita.

Semifinaalissa palkitaan Satakunnan parhaimmat NY-yritykset sekä valitaan maakunnan edustajat kansalliseen Uskalla Yrittää –finaaliin Helsinkiin, joka järjestetään huhtikuussa. Semifinaalissa on NY-yrityksiä Porista, Harjavallasta, Siikaisista, Ulvilasta ja Kankaanpäästä.

Lisätietoja:
Prizztech Oy, YES-keskus
Jenni Rajahalme
040 720 5755
jenni.rajahalme@prizz.fi

http://www.yesverkosto.fi/

29.01.2016