Porin kaupunki yhteistyökumppaneineen esillä Helsingin kattojen yllä

Porin kaupunki, Porin Satama Oy, Prizztech Oy sekä Työ- ja elinkeinoministeriön rahoittama Meri- ja teknologiateollisuuden asiakaslähtöinen kasvu –hanke järjestävät tänään Helsingissä Kasvua!–tilaisuuden. Paikalla on useita kasvun polulla olevia yrityksiä sekä kansallisten rahoittajaviranomaisten ja sidosryhmien edustajia keskustelemassa liiketoiminnan asiakaslähtöisestä kasvusta ja kansainvälistymisestä. Mukana on noin 80 eri alojen vaikuttajaa.

Kansainvälisissä puheenvuoroissa kuullaan niistä mahdollisuuksista, joita Norjan markkinat tarjoavat suomalaisille yrityksille nyt ja tulevaisuudessa. Kyse on siis kansainvälistymisen tuomasta kasvusta. Paneelissa keskustellaan asiakaslähtöisyydestä ja verkostoitumisesta kasvun moottoreina.

Porin kaupunki yhteistyökumppaneineen on vahvasti mukana Kasvussa! Porissa on erinomaiset liiketoimintaedellytykset, ammattitaitoisia huippuosaajia sekä Suomen syvin satama. Alueemme toimintaympäristö on kilpailukykyistä ja teemme jatkuvasti yhdessä töitä kilpailukykymme säilyttämiseksi. Porista löytyy erikoistuneita yritysalueita esimerkiksi logistiikan, teollisuuden, energia-alan ja kierrätyksen tarpeisiin. Osaamista ja koulutusta tukee uusi, valmistumassa oleva ammattikorkeakoulukampus.

Yrityksillä ja julkisella sektorilla on vahva luottamus Porin ja Porin seudun mahdollisuuksiin myös tulevaisuudessa. Tällä hetkellä Porin seudulla on käynnissä tai juuri päättymässä lähes puolen miljardin euron investoinnit.


Lisätietoja:

Pekka Rouhiainen

Johtava asiantuntija

Teknologiateollisuus
Puh. 044 710 5326
pekka.rouhiainen(a)prizz.fi

16.11.2016