Porin kesässä tapahtuu


Porin kesä ei hiljene juhannuksesta, sillä torstaina 27.6 klo 14-19 järjestetään Porin torilla ensimmäistä kertaa pitkään aikaan ohjelmallinen iltatori. Jussi ja Ellinoora Hakulisen koskettava duo esittää Iltatorin aikana kaksi settiä ja The Flat Caps Band tarjoaa annoksen rokkia aikuiseen makuun. Paikalla myös Kivikylän Kotipalvaamon Q-mat vaunut.

Lauantaina 29.6 klo 12-13 tuuletetaan Jazz-paitoja Eetunaukiolla. Tapahtumassa muistellaan menneitä ja tutustutaan tulevaan. Ohjelmassa mm. Jazzmusiikkia, Kadi Vija, Jazzjulisteiden installaatio, Porin taidekoulu

Menneiden vuosien jazzpaitoja myynnissä, SPR Kontti, Vanhin jazzpaita ja paras asukokonaisuus palkitaan.

Satakunnan Kansan teltalla: Pori Jazz 50 vuotta – Kuvitettu klassikko -kirja 20 €. Paikalla myös arvonta, jonka palkintona on 50 € lahjakortti Porikortteleiden vapaavalintaiseen myymälään.

 

Porikorttelit-nimen alla toimivan Porin kaupunkikeskusta ry:n tarkoitus on vahvistaa Porin keskustan kaupallista vetovoimaa, lisätä elämää ja asiakasliikennettä kaupunkikeskustan alueella sekä vahvistaa positiivista mielikuvaa keskustasta ostos-, asuin-, palvelu- ja vierailualueena.

24.06.2019