Prizztech hakee tiimiinsä vastuullisen liiketoiminnan osaajaa / opiskelijaa

Prizztech Oy hakee tiimiinsä vastuullisen liiketoiminnan osaajaa / opiskelijaa. Tehtävä on määräaikainen ja täytetään, kun sopiva henkilö löytyy. Työ päättyy viimeistään 31.7.2020. Työ on pääsääntöisesti Porissa, kirjallisen osuuden voi tehdä myös etänä. Työaika voidaan sovittaa joustavasti tarpeen mukaan.

Haemme tähän tekijää, joka on perillä yritysvastuuasioista erityisesti taloudellisesta ja sosiaalisesta sekä pienten yritysten näkökulmasta.  Tehtävä sisältää sekä kirjallista työtä että yritysten luona tehtäviä vastuullisuuden kehittämiseen liittyviä pilotointeja. Työ liittyy Prizztech Oy:llä käynnissä olevaan hankkeeseen ”Kestävä kehitys mikro- ja pk-sektorilla –osaamisen kehittämisen pilotointi”. Lisätietoja hankkeesta: www.prizz.fi/kestavakehitys

Tehtävä soveltuu esimerkiksi vasta valmistuneelle tai loppuvaiheen opiskelijalle, joka saa ohjausta työhönsä oppilaitokseltaan. Työn aikana tehdään yhteistyötä tiimissä, johon kuuluu Prizztech Oy:n ja Tampereen yliopiston asiantuntijoita.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä  vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostiosoitteeseen: tuula.raukola(a)prizz.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Tuula Raukola, puh. 044 710 5394.

02.07.2019