Robottirannikon automaatiomessut tarjoaa mielenkiintoista nähtävää koko perheelle!

Robottirannikon automaatiomessut järjestetään kolmatta kertaa Ulvilassa torstaina 18.7.2019 klo 10-15. Messuille on vapaa pääsy, ja tapahtuma on maksuton. Paikalla on lähes 30 näytteilleasettajaa, jotka esittelevät uusia kiinnostavia teknologiaratkaisuja.

Yleisö voi tutustua messuilla exoskeletoneihin, jotka ovat kirjaimellisesti puettavaa robotiikkaa ja mahdollistavat asioita, jotka ovat olleet tähän saakka tuttuja lähinnä tieteiselokuvista. Messuilla on myös yleisön testattavana ulvilalainen tekoälyräätäli, joka tekee messukävijöille tarkkoja mitoituksia vaateostoksia varten. Enää ei tarvitse pohtia, sopiiko minulle paremmin M vai L kun tekee vaateostoksia verkkokaupoista. Jos messuilla tulee jano, voi laittaa drinkkirobotin töihin. Lisäksi voi kokeilla, millaista on olla robottiauton kyydissä. Myös lapsille on paljon näkemistä ja kokemista, kuten esimerkiksi lukuisat messuille tulevat LEGO-robotit tai vaikkapa aivan huikea virtuaalitodellisuus, johon voi mennä halutessaan tutustumaan.

Messujen yhteydessä järjestetään Teknologia pukee sinua -yleisöseminaari, johon voi pysähtyä kuuntelemaan, mitä kerrottavaa esimerkiksi Cimcorpilla on sisälogistiikan automatisoinnin trendeistä, millainen on tulevaisuuden satama tai mitä tarkoittaa tekoälypohjainen puheentunnistus ja dataohjattu hoito.

Maksuton messubussi kuljettaa messuvieraita Ulvilaan Porin torilta laiturista 8 tunnin välein klo 9.45 alkaen.

Messuohjelmaan ja näytteilleasettajiin voi tutustua tapahtuman nettisivuilla osoitteessa www.robocoast.eu/automaatiomessut.

Robottirannikon automaatiomessut tarjoavat mielenkiintoista nähtävää ja koettavaa koko perheelle.


Robottirannikon automaatiomessut ja Teknologia pukee sinua -yleisöseminaarin toteuttavat:
Prizztech Oy:n Robocoast-klusteri ja Ulvilan kaupunki yhteistyössä EAKR-rahoitteisten Robocoast R&D Center, Tekoälystä Satakunnan menestystekijä, Satakunnan pelillisyysverkosto ja Satakunta DigiHealth -hankkeiden sekä EMKR-rahoitteisen Hyljedetektoripaja -hankkeen kanssa.

Lisätietoja:

Mikko Puputti
Head of Robocoast
mikko.puputti@robocoast.eu
+358 44 710 5343

Niina Holappa
projektipäällikkö
niina.holappa@prizz.fi
+358 44 710 5455

Essi Vanha-Viitakoski
Advisor
essi.vanha-viitakoski@robocoast.eu
+358 44 710 5367

15.07.2019