Sata-Liha Oy ehdolle Vuoden Uusyrittäjä-kilpailuun

Prizztech Oy on valinnut Sata-Liha Oy:n Ulvilasta ehdolle Vuoden Uusyrittäjä-kilpailuun. Vesa Mäki-Jussila ja Henrik Eriksson ostivat yrityksen liiketoimintakaupalla vuonna 2014. Yrityksen tuotteita ovat erilaiset makkarat, pihvilihat sekä muut lihatuotteet. Alun perin yritys on perustettu vuonna 1990.

Uusien yrittäjien johdolla yritys on kehittänyt yhteistyössä Ulvilan kaupungin kanssa juhlavuoden kunniaksi Kunu Kieppi grillimakkaran, joka on saanut suurta suosiota. Laajennettu myymälätila on otettu vastikään käyttöön yrityksen tuotantotilojen yhteyteen ja uutuutena tarjolla on myös päivittäinen noutolounas. Yritys on panostanut paljon myös näkyvyyteen ja aloittanut yhteistyön mm. Porin Pesäkarhujen kanssa, joiden kotiotteluissa myydään Sata-Lihan tuotteita. Yritys työllistää tällä hetkellä yrittäjien lisäksi kaksi kokoaikaista työntekijää, lisätyövoimaa ollaan todennäköisesti palkkaamassa lähiaikoina.

- Yrittäjät ovat käyttäneet laajasti hyväkseen Yhteispalvelupiste Enterin palveluja ja lähteneet mukaan Prizztechin kasvuhautomopalveluun. Vesa ja Henrik ovat tehneet positiivisella asenteella paljon työtä yrityksensä eteen ja heidän kanssaan on ollut ilo tehdä yhteistyötä, toteaa yritysneuvoja Jari Keinonen Prizztech Oy:stä.

Suomen Uusyrityskeskukset Ry järjestää vuosittain valtakunnallisen Vuoden Uusyrittäjäkilpailun. Voittaja julkistetaan 4.6.2015 Joensuussa. Palkintosumma on 3000 €. Vuoden Uusyrittäjä valinnan lisäksi jaetaan kunniamainintoja yrityksille.

Lisätietoja:
Yritysneuvoja Jari Keinonen
Puh. 044 720 4638
jari.keinonen@prizz.fi

12.05.2015