Porin seudun sijoittumispalvelut


Tarjoamme yrityksille tarpeita vastaavaa, asiantuntevaa ja nopeaa palvelua, joka helpottaa yrityksen sijoittumista ja luo hyvän lähtökohdan menestyksekkäälle yritystoiminnalle. Alueellamme on tarjolla edullisia tontteja sekä monipuoliset valikoimat valmiita, vapaita toimitiloja. Tämän lisäksi seutumme tarjoaa laadukkaita koulutus-, tutkimus- ja rekrytointipalveluja sekä erinomaiset yhteydet maailman markkinoille ja kaikkiin Suomen keskeisiin kasvukeskuksiin.
 
Toimintaympäristön valinta on yksi yrityksen menestymisen kannalta tärkeimpiä päätöksiä. Asiantunteva sijoittumispalvelumme tarjoaa sijoittumista suunnitteleville sekä seudulla toimipaikkaansa vaihtavalle että toimintaansa laajentaville täsmällistä ja puolueetonta tietoa seudun ja eri kuntien tarjoamista mahdollisuuksista.
 
Sijoittumispäätöksen jälkeen tarjoamme kehittämis- ja neuvontapalveluja myös käytännön toteutuksessa. Tavoitteenamme on auttaa yrittäjää löytämään ratkaisu toimitiloja, henkilöstön rekrytointia ja kouluttamista sekä asumista koskevissa kysymyksissä. Lisäksi tutustutamme yrittäjän toimintaympäristömme tarjoamiin mahdollisuuksiin sekä alueen verkostoihin, jotka luovat yritykselle kilpailuetua niin alihankkijoiden, yhteistyökumppanien kuin asiakkaidenkin hankinnassa.

Ota yhteyttä, kokoamme sijoittumisen tueksi joukon asiantuntijoita organisaatiostamme.

Jari-Pekka Niemi

Palvelujohtaja, Yrityspalvelut

Puh. 044 710 5350
jari-pekka.niemi(a)prizz.fi