Uusi viihdepalvelu Mingle


Luova toimisto Ensemble Oy on porilainen mainos- ja mediatoimisto, joka tarjoaa asiakkailleen täyden valikoiman palveluita jokaisella perinteisen ja digitaalisen mainonnan kentällä – suunnitelmista toteutukseen.  Viime vuonna Ensemble alkoi suunnitella uudentyyppistä mobiilisovellusta ravintola-alalle. Mingle-viihdepalvelun tuotekehitysprojektin ympärille perustettiin uusi yritys, SocialSoft Oy, johon tuli mukaan pääomasijoittajia ja tietenkin myös Ensemble Oy:n omistajat.

Mingle-mobiilipalvelu julkaistiin viime toukokuussa ja sen ovat ottaneet käyttöönsä lähes kaikki merkittävät ravintola-alan yritykset Suomessa. Mingle on herättänyt kiinnostusta Aasiassa saakka ja selvitys uuden markkina-alueen mahdollisuuksista on käynnissä.

– Erityisesti vahva ohjelmisto-osaaminen teki Ensemblestä mielenkiintoisen, mikä vaikutti siihen, että yritystä pyydettiin Kasvuhautomoon, kertoo kasvuhautomon vetäjä Mikko Puputti.

Minglen avulla voit nähdä, missä ravintolassa, yökerhossa, baarissa, kahvilassa tai tapahtumassa ystävät ovat. Palvelun avulla on myös mahdollisuus chattailla muiden samassa ravintolassa olevien asiakkaiden kanssa tai lähettää viestejä sovellusta käyttävien henkilöiden välillä. Minglessä voi lunastaa lippuja, etuja ja tuotteita reaaliajassa tai ostaa vaikkapa VIP-edun tai jononohituksen. Itse sovellus on käyttäjälle maksuton ja sen voi ladata IOS- ja Android-alustoille.

– Mingle on yöelämän uusi sosiaalinen ulottuvuus, joka kokoaa yhteen palveluun niin messengerin, seuranhakupalvelun, lipunmyynnin kuin paikannuksenkin, sanoo pääsuunnittelija Janne Huhtala Ensemble Oy:stä.

– Projekti on ollut kokonaisuudessaan todella mielenkiintoinen ja monella tapaa opettava kokemus. Lukuisia ideoita palveluiden suhteen on sparrattu ammattilaisten kanssa – osa on todettu toimiviksi ja osa jätetty vielä odottamaan mahdollista käyttöä seuraavissa sovellusversioissa, Huhtala jatkaa.

Kasvuhautomo

Kasvuhautomoon pääseminen edellyttää, että yrityksen johdolta löytyy sekä kasvuhalua että –kykyä, mutta ennen kaikkea yrityksellä pitää olla potentiaalinen tuote, palvelu tai liikeidea, joka mahdollistaa suunnitellun kasvustrategian. Yrityksen koti- tai toimipaikan pitää sijaita joko Porissa, Ulvilassa, Harjavallassa, Kokemäellä tai Pomarkussa. Kasvuhautomoon valittu yritys saa käyttöönsä henkilökohtaisen hautomovalmentajan, joka varaa omasta työajastaan keskimäärin kaksi konsultointipäivää kuukaudessa hautomoyrityksen käyttöön koko sopimuskauden ajaksi. Kasvuhautomo kuuluu Prizztech Oy:n tarjoamiin ja asiakaskuntien rahoittamiin yrityspalveluihin.

LISÄTIETOJA:

Mikko Puputti

Head of Robocoast

+358 44 710 5343
mikko.puputti(a)prizz.fi

24.09.2015