Yrittäjyys kiinnosti Porin seudulla

 

Suomen taloustilanteessa on ollut viime aikoina havaittavissa piristymisen merkkejä, mikä puolestaan on vaikuttanut uusien yritysten syntymiseen. Uusyrityskeskusten kautta perustettiin vuoden 2016 aikana jopa kahdeksan prosenttia enemmän yrityksiä kuin vuonna 2015.
 
Porin seudulla Prizztech Oy:n Yrityspalvelu Enter oli Uusyrityskeskusten (31 keskusta) kansallisessa vertailussa kärkipäässä koko vuoden, lopulta jaetulla sijalla 4 yritysten perustamisten osalta (+20 % lisäystä vuoteen 2015 verrattuna).

- Neuvontamme kautta perustettiin viime vuonna 288 yritystä. Nämä työllistivät välittömästi 329 henkilöä. Yrittäjyys- infoissamme kävi yli tuhat osallistujaa, yrittäjyys siis kiinnosti Porin seudulla, kertoo palvelujohtaja Jari-Pekka Niemi.
- Myös tämä vuosi on lähtenyt hyvin käyntiin. Tammikuussa asiakkaita oli 113 ja asiakaskäyntejä 141 kpl. Olemme jo myös ehtineet järjestää 4 infoa teemalla ”Minustako yrittäjä”. Osallistujia on ollut yli 130, Niemi jatkaa.

Kevään Minustako yrittäjä-infot löytyvät osoitteesta http://www.prizz.fi/yrittajainfot
Ajan maksuttomaan neuvontaan voi varata osoitteessa http://www.prizz.fi/ajanvaraus

Prizztech Oy:n Yrityspalveluiden tehtävänä on edistää yrittäjyyttä, tarjota Porin seudulla palvelut yritystoimintaa suunnitteleville yksityishenkilöille sekä perustettaville, toimiville tai seudulle hakeutuville yrityksille ja yrittäjille. Yrityspalvelut kattavat koko yritysten elinkaaren. Toiminta tapahtui yrityksille suunnatuilla palveluilla, kehittämisohjelmilla ja erillisprojekteilla. Palvelukanavat olivat henkilökohtainen neuvonta, puhelinpalvelu ja kehittäminen yrityksen haluamassa paikassa sekä sähköiset palvelut.

Lisätietoja:

Jari-Pekka Niemi

Palvelujohtaja, Yrityspalvelut

Puh. 044 710 5350
jari-pekka.niemi(a)prizz.fi

08.02.2017