Esimerkkejä seutumme yritysalueista


Alueemme houkuttelee uusien asukkaiden lisäksi myös mittavia investointeja. Esimerkiksi vuoden 2013 aikana Porissa on julkistettu lähes 300 miljoonan euron investoinnit. Uudet investoinnit yhdessä pitkäjänteisen kaupunkikehittämisen kanssa luovat kokonaan uuden kasvukeskittymän alueellemme.

Honkaluoto
Kilometrin päässä Porin lentokentästä sijaitsee Honkaluodon teollisuusalue, jonka vahvuutena on sijainti lentokentän välittömässä läheisyydessä sekä logistisesti tärkeiden valtateiden
2 ja 11 solmukohdassa ja rautatien varressa. Alueesta on kovaa vauhtia muodostumassa logistiikkakeskittymä.

M20 Industrial Park
M20 Industrial Park on Porin satama-alueella toimiva Itämeren laaja-alaisin teollisuuspuisto. M20 Industrial Park sijaitsee Porin Satamassa ja sen välittömässä yhteydessä, Pohjanlahden rannikolla. Tarjolla on yli 200 hehtaaria vapaata tonttimaata, josta suurin osa on heti valmista rakennettavaksi. Sijoittuminen alueelle tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden verkostoitua alueella toimiviin logistiikan, energiatuotannon ja muiden eri aloilla toimivien teollisuusyritysten klusteriin.

Peittoon kierrätyspuisto
Peittoon alue Porissa mahdollistaa monipuolisen teollisen toiminnan sekä erinomaiset toimintaedellytykset, kehittymismahdollisuudet ja kasvuympäristön.

Kettumetsän Yrityspuisto
Sijainti on erinomainen VT2:n, lentokentän ja rautatien välittömässä läheisyydessä, Ulvilan palvelukeskustan kupeessa. Poriin matkaa on vajaa 10 km ja Porin satamaankin vain 30 km. Ulvila tarjoaa erinomaiset puitteet ja toimintaedellytykset yrityksille sekä laadukasta asumista kilpailukykyisin kustannuksin.

Ota yhteyttä!

Jari-Pekka Niemi

Palvelujohtaja, Yrityspalvelut

Puh. 044 710 5350
jari-pekka.niemi(a)prizz.fi