ESR Vipuvoimaa Ely

WFI 2022


Kevään 2022 WorkFLOW Inspires -tapahtuman neljä huippupuhujaa ovat työelämän kehittäjiä ja uudistajia. Heidän puheenvuoroistaan rakentuu kattaus, josta varmasti löytyy tuoreita näkökulmia omalle työpaikalle vietäväksi. Inspiroivat puhujamme ovat Saana Rossi, Anssi Rantanen, Perttu Pölönen ja Mikko Kuitunen

WorkFLOW inspires -seminaari järjestetään sarjana. Kaksi ensimmäistä puheenvuoroa kuullaan verkon välityksellä 13.5. ja 20.5. ja kaksi seuraavaa livetilaisuudessa 16.6. Tervetuloa mukaan!
 

Osa 1: perjantaina 13.5.2022 klo 9.00 - 10.00 SAANA ROSSI - Vetovoimainen työnantajuus ja osaajien houkuttelu

Verkkotilaisuus

Ilmoittaudu tästä.

Saana Rossi (YTM) on yksi Suomen tunnetuimmista HR- ja rekrytointiammattilaisista, puhuja, advisor ja kirjailija. Saana on toiminut HR:n, rekrytoinnin ja viestinnän parissa lähes 15 vuoden ajan ja on uransa aikana rekrytoinut tuhansia ammattilaisia. Saana työskenteli pitkään teknologiayritys Vincitissä henkilöstön menestymisestä vastaavana johtajana. Nykyisin Saana konsultoi johtamisesta, kulttuurista ja kasvusta sekä toimii yritysten advisorina ja hallituksissa. Vuonna 2018 hänet palkittiin ensimmäisenä Suomessa Vuoden rekrytoijana ja hänen esikoiskirjansa Rekrytoija julkaistiin vuonna 2020.

 

Osa 2: perjantaina 20.5.2022 klo 9.00 - 10.00 ANSSI RANTANEN - 
Mitä maailman huippujohtajat tekevät eri tavalla ja mitä voimme heiltä oppia?

Verkkotilaisuus

Ilmoittaudu tästä.

Anssi Rantanen on kasvun asiantuntija, ex-googlelainen ja yrittäjä, joka on uransa aikana saanut kokea miten parhaat organisaatiot toimivat johtamisen, tiimihengen, markkinoinnin ja myynnin alueilla. Anssi valittiin Nordic Business Forum- vuoden puhujaksi 2019. Anssi puhuu tulevaisuuden työstä ja siitä kuinka organisaatioissa voidaan saavuttaa kasvua tukeva kulttuuri.

 

Osa 3 torstaina 16.6.2022 klo 8.30 - 11.00 PERTTU PÖLÖNEN ja MIKKO KUITUNEN

Kehräämö, Puuvillatehtaan sisäpiha, Pumpulikatu | Pohjoisranta 11, 28100 PORI

Ilmoittaudu tästä.

Perttu Pölönen:
Työelämän inhimillinen vallankumous

Perttu Pölönen on futuristi, tietokirjailija ja moniosaaja. Hän on keksinyt musiikinteorian opiskelua helpottavan Sävelkello-keksinnön, voittanut Euroopan suurimman nuorten tutkimuskilpailun, opiskellut tulevaisuuden teknologioita Piilaaksossa, perustanut koulutusalan yrityksen Myanmariin ja kirjoittanut kirjat Tulevaisuuden lukujärjestys ja Tulevaisuuden identiteetit. Perttu on valittu luovimmaksi suomalaiseksi Slushissa ja vuonna 2018 huippuyliopisto MIT nimesi hänet 35 lupaavimman innovaattorin joukkoon Euroopassa.


Mikko Kuitunen:
Motivoiva ja innostava johtaminen, positiivisen ilmapiirin rakentaminen

Mikko Kuitunen on usean tahon palkitseman ohjelmistotalo Vincit Oyj:n perustaja ja hallituksen puheenjohtaja. Hän jakaa osaamistaan ja oppimaansa mahdollisimman laajasti ja kertoo nopeasti kasvavan asiantuntijayrityksen johtamisesta, haasteista ja onnistumisista. Mikko tunnetaan innostuneesta ja innovatiivisesta otteesta, joka ei jätä kuulijaa kylmäksi. Erityisesti hän paneutuu ihmislähtöiseen ja osallistuvaan johtamiseen sekä ihmisten motivaatioon.

 

 

 

Seminaari on maksuton, mutta edellyttää ennakkoilmoittautumista. Osallistuja voi ilmoittautua yhteen tai kaikkiin tapahtumiin.

Verkkotapahtumien linkit toimitetaan lähempänä ajankohtaa.

Seminaari on osa Prizztech Oy:n toteuttamaa WorkFLOW -hanketta, jota rahoittavat Keski-Suomen ELY-keskus ESR-rahoituksella sekä Euran, Harjavallan, Kokemäen, Porin ja Ulvilan kaupungit ja alueen yritykset.