ESR Vipuvoimaa Ely

WorkFLOWWorkFLOW inspires -tapahtumassa kuullaan innostavia puheenvuoroja, ideoita ja oivalluksia työyhteisöjen kehittämiseen ja johtamiseen. Kolme huippupuhujaa rakentavat kattauksen, josta varmasti löytyy tuoreita näkökulmia omalle työpaikalle vietäväksi. Seminaarin puhujakolmikko on aiheen huippupuhujia ja he ovat perehtyneet aiheeseen oman kokemuksensa, johdon valmennusten, tutkimuksen ja kirjoittamiensa kirjojen kautta.

Seminaari järjestetään verkon välityksellä kolmessa osassa, linkit toimitetaan lähempänä ajankohtaa. Katso tarkemmat kuvaukset puheenvuoroista vierittämällä sivua alas.

Seminaari on maksuton, mutta edellyttää ennakkoilmoittautumisen. Ilmoittaudu tästä.

Seminaari on osa Prizztech Oy:n toteuttamaa WorkFLOW -hanketta, jota rahoittavat Keski-Suomen ELY-keskus ESR-rahoituksella sekä Harjavallan, Kokemäen, Porin ja Ulvilan kaupungit ja alueen yritykset.

WorkFLOW inspires 23.4. klo 9.00-10.30


Ketteryyttä ja kilpailukykyä?

Puheenvuoro johdattelee kuulijat kilpailukyvyn ja jatkuvan uudistumisen kulttuurin äärelle. Nopeasti muuttuvassa maailmassa tarvitaan uudistumiskykyä, uudenlaista johtamista ja rakenteita, jotka tukevat itseohjautuvaa toimintaa. Rohkeus innovoida ja kyky muuntautua ovat yrityksen elinehto. Karoliina analysoi organisaatioiden menestystarinoita maailmalta ja Suomesta sekä havainnollistaa niiden itseorganisoituvaa mallia.
 

Karoliina Jarenko, Filosofian Akatemia

Karoliina Jarenko on Uuden työn puuhanainen ja Filosofian Akatemian entinen toimitusjohtaja. Karoliina  uskoo, että tulevaisuudessa menestyvät organisaatiot, jotka osaavat yhdistää ihmisten oppimisunelmat organisaation tavoitteisiin ja strategiaan sekä ohjata ihmiset kehittämään itseään ja työtään jatkuvasti uudelle tasolle. Karoliinan yhdessä Frank Martelan kanssa kirjoittama kirja "Draivi - voiko sisäistä motivaatiota johtaa?" (Talentum Pro 2015) sai Ekonomien bisneskirjaraadin irrottamaan pääpalkinnosta erillisen tunnustuspalkinnon. Heidän seuraava teoksensa "Itseohjautuvuus - miten organisoitua muuttuvassa maailmassa?" (Alma Talent 2017) nosti itseohjautuvuuden suomalaisten organisaatiokehittäjien kuumaksi puheenaiheeksi. Tällä hetkellä Karoliina edistää väitöskirjaansa itseorganisoitumisen teemassa.

WorkFLOW inspires 7.5. klo 9.00-10.30


Kaikki lähtee johtamisesta ja kulttuurista!

Panu Luukka avaa puheenvuorossaan yrityskulttuurin merkitystä yritysten johtamisessa ja menestyksessä. Puheenvuorossa käsitellään mm. sitä, mistä tietoinen yrityskulttuuri koostuu ja miten sitä tavoitteellisesti ja konkreettisesti johdetaan. Puheenvuorossa käsitellään myös sitä, mikä on arvojen (todellisten arvojen ja tavoitearvojen) merkitys yrityskulttuurin johtamisessa.

Panu Luukka, Leidenschaft Oy

Panu Luukalla on yli 20 vuoden kokemus voittavien yrityskulttuurien rakentamisesta niin pörssiyhtiöistä kuin start-upeista. Ennen Leidenschaftia Panu on toiminut mm. Satama Interactiven henkilöstöjohtajana sekä Great Place to Workin toimitusjohtajana. Panua tituleerataan monesti Suomen Mr Yrityskulttuuriksi. Hänen kirjoittamansa yrityskulttuurin perusteos Yrityskulttuuri on kuningas julkaistiin keväällä 2019. Panu avaa puheenvuoroissaan uusia näkökulmia yritysten johtamiseen ja kehittämiseen yrityskulttuurin kautta.

WorkFLOW inspires 21.5. klo 9.00-10.30


Keskusteluälykkyys ja tunteiden kohtaamisen taito johtamisessa

Johtamistaidot punnitaan vaativissa tilanteissa. Keskusteluälykkyys on tutkitusti johtajien kriittinen taito. Puheenvuoro avaa sitä, miten hankalistakin tilanteista voi löytää organisaation menestymisen mahdollistavat ratkaisut. Puheenvuorossa käsitellään mm. sitä, miten lisätä tilannetajua ja parantaa kohtaamista sekä tunteiden säätämisen taitoa paineisissa tilanteissa. Helena Åhmanin ja Jussu Pöyhösen yhteisessä esityksessä yhdistellään puhetta ja musiikkia ainutlaatuisella tavalla.
 

Helena Åhman ja Jussu Pöyhönen, Hunting Minds Oy

Työpsykologian tohtori (TkT), KM Helena Åhman on tunnettu erityisesti johdon sparraajana ja työskennellyt ennen yrittäjäuraa sekä julkishallinnossa että erilaisissa yrityksissä raskaasta teollisuudesta IT:hen. Åhman on Vuoden puhuja 2015 (Speakersforum), Vuoden muutoksentekijä/puhuja TOP 3 (EventoAwards), kolmin-kertainen Ekonomien kirjallisuuspalkinnon voittaja (teoksilla Mielen johtaminen organisaatiossa, Tilannetaju ja Keskusteluälykkyys painetilanteissa). Hänet on myös palkittu Nuorkauppakamarin maailmanpalkinnolla parhaasta projektista. Hän on hakenut lisäoppia keskusteluälykkyyteen sekä Harvardista, New York Universitystä että mm. FBI:n, Scotland Yardin ja CIA:n entisiltä panttivankineuvottelijoilta yhtä lailla kuin parhailta sovittelijoilta, johtajilta ja rauhanvälittäjiltä.

Keskusteluälykkyyden keskiössä on kyky kohdata ja käsitellä tunteita. Suurlähettiläiden keulahahmona tunnettu singer-songwriter, suosikkiartisti Jussu Pöyhönen on perehtynyt teemoihin musiikin ja tarinoiden kautta.