HARD TALK Festival

HARD TALK Festival 11.12.2020 klo 9.00 - 11.00 verkossa


Rohkeus johtaa uuteen

Rohkeutta johtaa uudistumista tarvitaan kaikissa yrityksissä ja organisaatioissa, varsinkin nyt. Toimintaympäristö haastaa kehittymään, mutta mihin suuntaan ja miten saada ihmiset mukaan muutokseen? HTF2020 tarjoaa ajatuksia rohkeudesta, intuition hyödyntämisestä ja tunteiden johtamisesta työelämässä. 

Stagella ovat tänä vuonna verkon välityksellä upeat Camilla Tuominen, Asta Raami ja Emilia Lahti. Ajattelun aamupäivää johtaa Ilkka Halava ja keskustelijana Miika Ranne. Tapahtuma on maksuton. 

HARD TALK Festival 2020 kiittää! Nähdään jälleen ensi vuonna!

 

 


Prizztech Pori Ulvila Kokemäki Harjavalta

Asta Raami


Älykäs intuitio, kriiseistä selviäminen ja uuden luomisvoima

 

Asta Raami on intuition hyödyntämisen huippuasiantuntija, joka on väitellyt aiheesta Aalto-yliopistossa 2015. Asta yhdistelee luennoissaan innostavalla tavalla teoriaa ja käytäntöä auttaen ymmärtämään intuition potentiaalia oivaltamisessa, ennakoinnissa, monimutkaisessa ongelmanratkaisussa ja vaikeassa päätöksenteossa. Astan erikoisalaa on intuition älykkääseen käyttöön ja kehittämiseen liittyvä menetelmäosaaminen: miten erottaa tärkeän intuitiivisen tiedon, arvioida intuition luotettavuutta ja yhdistää intuitiota päättelyyn. Hän on myös kirjoittanut luovuuden ja intuition kehittämiseen liittyvistä aiheesta useita tieteellisiä artikkeleita sekä tietokirjoja.

Emilia Lahti


Sydämen sisu vahvan johtajuuden ytimessä

Emilia Lahti on tutkija ja palkittu kansainvälinen kouluttaja, joka työskentelee tulevaisuuden organisaatiokulttuurin ja johtajuuden kehittämisen parissa. Emilian väitöskirjatutkimus tarkastelee sisukkuutta ja sitä, miten yksilöt ja yhteisöt selviävät äärimmäisistä haasteista. Alkuvuodesta 2018 Emilia juoksi ja pyöräili 2400 kilometriä 50 päivässä Uuden-Seelannin halki osana perustamaansa globaalia Sisu not Silence -kampanjaa ja hänen työstään ovat kirjoittaneet toistuvasti Suomen valtamedian lisäksi mm. Business Insider, Forbes ja BBC. Emilian luennot ovat yhdistelmä akateemista juurevuutta sekä käytäntöä kera inhimillisen lämmön.

Camilla Tuominen


Tunteet ja työelämä – kuinka rohkaistua kohtaamaan tunteet töissä?

Camilla Tuominen on tunnekouluttaja, tietokirjailija ja vuoden business vaikuttaja 2019. Hän työskenteli aiemmin liikkeenjohdon konsulttina kunnes vuonna 2012 irtisanoutui ymmärrettyään, että tulevaisuuden kilpailukyky riippuu siitä kuinka hyvät taidot yksilöillä ja yrityksillä on ymmärtää ja johtaa tunteita. Nyt hän on kouluttanut satoja yrityksiä suomessa ja myös kansainvälisesti mm. Madridissa, Dublinissa, Prahassa ja Tukholmassa. Hänellä on suosittu TEDx puhe ja hänet on nähty myös Nordic Business Forum 2018 live-lavalla. Camilla tuo koulutuksiinsa tunnetiedon ja herättävien kuvien lisäksi myös hänen ymmärryksensä yritysmaailmasta ja erityisesti asiakaskohtaamista.

Miika Ranne


Miika Ranne on tapahtumien ja media-alan konkari, ja Pori Jazzin toimitusjohtaja. Ranne työskenteli pitkään ohjelmatuottajana ja suunnittelupäällikkönä Ylen Luovissa sisällöissä. Ranteella on vahva kokemus luovien asiantuntijaorganisaatioiden ja erikokoisten tiimien johtamisesta. Hän on toiminut vastaavana tuottajana mm. Puoli seitsemän-, Nenäpäivä-, Juhannusjuna-ohjelmissa. Ranteelle on tärkeää työn merkityksellisyys ja yhteiskunnallinen vaikuttaminen tapahtumien ja projektien kautta.

 

 

Ilkka Halava


 

Ilkka Halava on yrittäjä, tulevaisuustutkija ja yritysvalmentaja. Hän on valovoimainen, asiantunteva ja erittäin suosittu puhuja, valmentaja ja monen organisaation luottosparraaja. Ilkka tekee tulevaisuuden kehityskuluista ymmärrettävää päätöksentekomaastoa ja ohjaa uusien mallien, konseptien ja läpimurtojen tekijöitä löytämään omat maalinsa – ja saavuttamaan ne. Extreme Business Makeover – No Box Required.