320 uutta yritystä


Uusyrityskeskus Enter™ Satakunta tarjoaa maksutonta yrityksen perustamisneuvontaa jo 13 satakuntalaisessa kunnassa. Neuvontaa antaa kuuden hengen tiimi, jolla on pitkä kokemus ja monipuolinen osaaminen alkavien yrittäjien palvelemisesta. Tästä hyvänä osoituksena on asiakkaidemme antamat palautteet ja asiakastyytyväisyys, joka on huipputasoa.

Vuonna 2022 neuvontaa ja tietoa haluttiin runsaasti. Peräti 575 yrityksen perustamista suunnittelevaa käytti palveluitamme ja neuvonnan avulla perustettiin 320 yritystä toiminta-alueellemme. Luku on huomattava ja tutkitusti näihin uusiin yrityksiin syntyy todennäköisesti yhteensä yli 400 uutta työpaikkaa ensimmäisenä toimintavuotenaan.

Järjestimme 58 infotilaisuutta, joten tietoa yrittäjyydestä oli runsaasti tarjolla. 

Tutustu palveluihimme, osallistu Minustako yrittäjä? -infoihin ja varaa aika henkilökohtaiseen neuvontaan osoitteessa www.entersatakunta.fi.

Uusyrityskeskus Enter™ Satakunta antaa ohjausta liikeidean kehittämiseen ja liiketoimintasuunnitelman laatimiseen sekä tietoa rahoitusmahdollisuuksista, luvista ja ilmoituksista. Meiltä saat apua myös starttirahan hakemiseen, veroasioihin ja yrityksen rekisteröintiin.

Asiakkaiden kommentteja:

Loistava palvelu, josta oli paljon hyötyä!

Palvelu oli erittäin selkeää, avuliasta ja konkreettista.

Asiointi oli helppoa, vaivatonta ja joustavaa.

Kohtaamispaikka oli lähellä ja asiantuntija osaava.

Minua kuunneltiin ja otettiin huomioon yksilöllisesti ja sain kysymyksiini selkeitä vastauksia.

Sain juuri sitä palvelua, jota kaipasin.


Lisätietoja

Jari-Pekka Niemi
Johtaja, Yrityspalvelut
044 710 5350
jari-pekka.niemi@prizz.fi