EAKR Vipuvoimaa Satakuntaliitto

Satakunnassa tapahtuu taukoamatta


Satakunnassa on pitkät ja monipuoliset tapahtumaperinteet. Alueelta löytyy kansainvälisesti tunnettuja kulttuurin ja viihteen suurtapahtumia, urheilun kansallisten kärkisarjojen joukkueita ja Suomen mestaruuksia paikallisten yhteisöjen synnyttämiä kylätapahtumia ja kaupunkien värikästä underground-kulttuuria. Alueen suurimmissa kaupungeissa Porissa ja Raumalla tapahtumien elävä kivijalka tarjoaa asukkaille monipuolisesti tapahtumia ja mahdollistaa ammattimaisen tapahtumateollisuuden ympärivuotisen toiminnan. Tapahtumia käyttävät erilaisiin tarpeisiinsa myös elinkeinoelämä sekä julkinen ja koulutussektori. Satakunnassa on toimintaa myös näillä julkisesti vähemmän näkyvillä tapahtumasektoreilla, mutta samalla vielä paljon potentiaalia kasvuun ja kehittymiseen. Alueellisten erottuvuustekijöiden hyödyntäminen tapahtumallisuutta vahvistamalla voisi lisätä vientivoittoisen maakunnan kilpailukykyä.

Prizztechin koordinoima Satakunnan tapahtumateollisuusklusteri eli Eventcoast sparraa ja tukee Satakunnan alueella tapahtumateollisuudessa ja sen parissa toimivia yrityksiä. Eventcoast toimii alan yritysten liiketoiminnan kehittämisen moottorina, yhteistyöalustana ja tapahtuma-alan äänitorvena. Eventcoastiin ovat tervetulleita kaikki tapahtuma-alalla toimivat yritykset, yhdistykset, kunnat ja muut toimijat.

Menneet tapahtumat

Postituslistalle?

Haluatko saada Satakunnan tapahtumateollisuusklusterilta sähköpostiisi tietoa, kun tapahtuu? Jätä yhteystietosi tämän linkin kautta: JÄTÄ YHTEYSTIETOSI


Asiantuntijat

Mari Antikainen

Kehittämispäällikkö

Marja Suonvieri

Innovaatiovalmentaja