Business Porin uudesta Sytyttämö-palvelusta ideoita yrityksen kehittämiseen


Äkilliset muutokset edellyttävät yrityksiltä uudistumista. Nyt jos koskaan on tarvetta luoville ratkaisuille. Innovoimalla uutta yritys voi kuoria esiin erottumistekijöitä, kehittää toimintaansa ja tarjota asiakkailleen entistä parempaa palvelua.

Sytyttämö on Business Porin uusi maksuton pop up -palvelu, joka auttaa paikallisia yrittäjiä ja yrityksiä ideoimaan uusia ratkaisuja ja kehittämään yrityksen toimintaa. 

– Ajatuksena on tarjota alueen luovan alan toimijoiden ideat ja osaaminen yritysten käyttöön maksuttoman ideointipajan muodossa. Sytyttämössä voi syntyä ajatus uudesta tavasta palvella asiakkaita, idea erottuvasta markkinoinnista tai vaikka kokonaan uudesta tuotteesta, kuvailee projektipäällikkö Mikko Kotiranta Prizztechiltä.


Miten Sytyttämö toimii käytännössä?

Sytyttämö-palvelu löytyy osoitteesta www.businesspori.fi. Palvelun verkkosivuilla pääsee tutustumaan Sytyttämön luoviin toimistoihin ja voi varata yritykselleen ideointipajan mieleisensä toimiston kanssa. 

– Business Porin asiantuntijat ovat yrittäjään yhteydessä ja järjestävät tapaamisen luovan toimiston kanssa etäyhteydellä. Tämän jälkeen Business Porin asiantuntijat Prizztechistä ja Porin kaupungilta auttavat tarvittaessa ideoiden eteenpäin viemisessä ja rahoitusmahdollisuuksien kartoittamisessa, sanoo elinvoimayksikön päällikkö Jouko Hautamäki Porin kaupungilta.

– Sytyttämön kautta on mahdollista saada ideoita ja ehdotuksia myös kehittämishankkeiden toteutukseen. Yrityksellä saattaa olla alustava suunnitelma, mutta ei vielä tarkkaa ajatusta hankkeen toteutuksesta. Sytyttämö tarjoaa mahdollisuuden ideoiden ”kilpailuttamiseen”, jatkaa Kotiranta. 


Tule mukaan luovien kumppanien joukkoon!

Sytyttämö kutsuu mukaan alueen luovan alan osaajia, joilla on intohimo auttaa paikallisia yrityksiä vaikeiden aikojen yli. 

– Jos on hallussa markkinointiviestinnän uusimmat temput sekä kokemusta palvelujen muotoilusta ja brändin kehittämisestä, kannattaa ehdottomasti hakea mukaan. Luoville toimistoille maksetaan korvaus Sytyttämö-alustan kautta järjestetyistä ideointisessioista, vinkkaa Hautamäki.

Sytyttämö-palvelu on konseptoitu Prizztechin ja Satakunnan kauppakamarin i9 – Nine Elements of Innovation -hankkeessa. Hanketta rahoittavat Satakuntaliitto EAKR-rahoituksella sekä Porin, Ulvilan, Harjavallan ja Kokemäen kaupungit.

Mikä on Business Pori?

Business Pori on Porin kaupungin, kehittämisyhtiö Prizztechin ja alueen sidosryhmäkumppaneiden yhteinen palvelu, jonka tehtävänä on edistää investointeja ja kehittää yritystoimintaa Porin seudulla. Katso lisää www.businesspori.fi.

Lisätietoja antavat:
Jouko Hautamäki, elinvoimayksikön päällikkö, Porin kaupunki, puh. 044 712 4133
Mikko Kotiranta, projektipäällikkö, Prizztech, puh. 044 710 5451