Kuka on Satakunnan Vuoden Uusyrittäjä 2022?


Tunnetko yrittäjän tai yrittäjätiimin, jonka yrityksen liikeidea on ainutlaatuinen, oivaltava, rohkea tai muutoin muista erottautuva?

Ilmoita itsesi tai ilmianna yrittäjäkaverisi mukaan Satakunnan Vuoden Uusyrittäjä 2022 -kisaan! Vuoden Uusyrittäjä valitaan nyt ensimmäistä kertaa Satakunnassa, mutta valinnasta on tulossa jokavuotinen. Uusyrittäjän valinnassa painotetaan enemmän laadullisia kuin taloudellisia kriteereitä.

** Ilmoittautumisaika on päättynyt. Yleisöäänestys käynnissä 18.–31.8. **

Uusyrityskeskus Enter Satakunnan yrittäjyysasiantuntijat valitsevat loppukilpailuun 6 osallistumis- ja valintakriteerit parhaiten täyttävää yrittäjää/yritystä.

Voittajan valitsee asiantuntijaraati, jonka kokoonpano julkaistaan myöhemmin. Lisäksi valitaan yleisön suosikki äänestyksen perusteelle. Voittaja palkitaan 2000 euron rahapalkinnolla ja yleisön suosikki 1000 euron rahapalkinnolla. Voittajat julkaistaan valtakunnallisena Yrittäjän Päivänä ma 5.9.2022.

Kilpailuun voi ilmoittautua netissä su 14.8.2022 mennessä:
www.entersatakunta.fi/uusyrittaja_ilmoittautuminen

Yleisöäänestys järjestetään ajalla 18.–31.8.2022
www.entersatakunta.fi/uusyrittaja2022 (äänestyslinkki aukeaa 18.8.2022).

Voittaja saa maksutonta näkyvyyttä Uusyrityskeskus Enter Satakunnan nettisivuilla ja sosiaalisen median kanavissa sekä Satakunnan Yrittäjät -lehdessä ja Prizz.Uutiset-julkaisussa. Loppukilpailuun päässeiden joukosta valitaan myös edustaja edustamaan Satakuntaa valtakunnalliseen Vuoden Uusyrittäjä -kilpailuun.

Osallistumis- ja valintakriteerit:

 1. Yritystä perustettaessa on hyödynnetty Uusyrityskeskus Enter Satakunnan maksuttomia neuvontapalveluita
 2. Yritys on perustettu ajalla 1.1.2019 - 31.12.2021
 3. Yritys on mikroyritys (työllistää 1–10 henkeä)
 4. Yrityksen kaupparekisteriin merkitty kotikunta on Eura, Eurajoki, Harjavalta, Huittinen, Karvia, Kokemäki, Merikarvia, Nakkila, Pomarkku, Pori, Siikainen tai Ulvila.
 5. Liikeidea on innovatiivinen
  - Millä tavalla liikeidea on ainutlaatuinen, oivaltava, ennakkoluuloton, rohkea, tms.?
  - Kilpailuetu: Miten yritys erottuu muista saman toimialan toimijoista?
  - Koronakestävyys: Miten korona on vaikuttanut yrityksen toimintaan? Onko korona tuonut uusia toimintamalleja? Miten muuttuneeseen toimintaympäristöön ja markkinatilanteeseen on reagoitu/sopeuduttu?
 6. Hakulomakkeella tulee perustella miksi yrittäjä (tai yrittäjätiimi) ansaitsee Satakunnan Vuoden Uusyrittäjä -tittelin.
 7. Liiketoiminta on kannattavaa. Yritystoiminnan kannattavuutta arvioidaan vuosien 2019, 2020 ja/tai 2021 liikevaihdon, tuloksen ja henkilöstömäärän perustella. Loppukilpailuun valituilta pyydetään erikseen tulos- ja taselaskelmat.

Kilpailun järjestää Uusyrityskeskus Enter Satakunta. Voittajien rahapalkinnot lahjoittaa Porin Seudun Yrityspalveluyhdistys ry, Prizztech Oy ja Satakunnan Yrittäjät.


Uusyrityskeskus Enter Satakunta tarjoaa maksutonta yrityksen perustamisneuvontaa henkilöille, joiden asuinkunta tai uuden yrityksen suunniteltu sijaintikunta kuuluvat Enterin palvelualueeseen (Eura, Eurajoki, Harjavalta, Huittinen, Karvia, Kokemäki, Merikarvia, Nakkila, Pomarkku, Pori, Siikainen ja Ulvila). Enterin palvelut tarjoaa Prizztech Oy, Satakunnan Yrittäjät ja Satakunnan TE-toimisto. Enter on osa valtakunnallista Uusyrityskeskusten verkostoa. www.entersatakunta.fi