Kuka on Satakunnan Vuoden Uusyrittäjä 2023?


Tunnetko yrittäjän tai yrittäjätiimin, jonka yrityksen liikeidea on ainutlaatuinen, oivaltava, rohkea tai muutoin muista erottautuva?

Ilmoita itsesi tai ilmianna yrittäjäkaverisi mukaan Satakunnan Vuoden Uusyrittäjä 2023 -kisaan!

Uusyrityskeskus Enter Satakunnan yrittäjyysasiantuntijat valitsevat loppukilpailuun kuusi osallistumis- ja valintakriteerit parhaiten täyttävää yrittäjää/yritystä. Uusyrittäjän valinnassa painotetaan enemmän laadullisia kuin taloudellisia kriteereitä.

Voittajan valitsee asiantuntijaraati, jonka kokoonpano julkaistaan myöhemmin. Lisäksi valitaan yleisön suosikki äänestyksen perusteelle. Voittaja palkitaan 2.000 euron rahapalkinnolla ja yleisön suosikki 1.000 euron rahapalkinnolla. Voittajat julkaistaan valtakunnallisena Yrittäjän Päivänä to 5.9.2023.

Kilpailuun voi ilmoittautua netissä su 18.6.2023 mennessä:
www.entersatakunta.fi/uusyrittaja_ilmoittautuminen

Yleisöäänestys järjestetään ajalla 5.–20.8.2023
www.entersatakunta.fi/uusyrittaja2023 (äänestyslinkki aukeaa 5.8.2023).

Voittaja saa maksutonta näkyvyyttä Uusyrityskeskus Enter Satakunnan nettisivuilla ja sosiaalisen median kanavissa sekä Satakunnan Yrittäjät -lehdessä ja Prizz.Uutiset-julkaisussa. Loppukilpailuun päässeiden joukosta valitaan myös edustaja edustamaan Satakuntaa valtakunnalliseen Vuoden Uusyrittäjä -kilpailuun.

Osallistumis- ja valintakriteerit:

 1. Yritystä perustettaessa on hyödynnetty Uusyrityskeskus Enter Satakunnan maksuttomia neuvontapalveluita
 2. Yritys on perustettu ajalla 1.1.2020 - 31.12.2022
 3. Yritys on mikroyritys (työllistää 1–10 henkeä, luku sisältää yrittäjän/yrittäjät)
 4. Yrityksen kaupparekisteriin merkitty kotikunta on Eura, Eurajoki, Harjavalta, Huittinen, Karvia, Kokemäki, Merikarvia, Nakkila, Pomarkku, Pori, Siikainen, Säkylä tai Ulvila.
 5. Liikeidea on innovatiivinen
  - Millä tavalla liikeidea on ainutlaatuinen, oivaltava, ennakkoluuloton, rohkea, tms.?
  - Kilpailuetu: Miten yritys erottuu muista saman toimialan toimijoista?
  - Kriisikestävyys: Miten korona tai Ukrainan kriisi ovat vaikuttaneet yrityksen toimintaan? Ovatko kriisit tuoneet uusia toimintamalleja? Miten muuttuneeseen toimintaympäristöön ja markkinatilanteeseen on reagoitu/sopeuduttu?
 6. Hakulomakkeella tulee perustella miksi yrittäjä (tai yrittäjätiimi) ansaitsee Satakunnan Vuoden Uusyrittäjä -tittelin.
 7. Liiketoiminta on kannattavaa. Yritystoiminnan kannattavuutta arvioidaan vuosien 2020, 2021 ja/tai 2022 liikevaihdon, tuloksen ja henkilöstömäärän perustella. Loppukilpailuun valituilta voidaan pyytää tulos- ja taselaskelmat.

Kilpailun järjestää Uusyrityskeskus Enter Satakunta. Voittajien rahapalkinnot lahjoittaa Porin Seudun Yrityspalveluyhdistys ry, Prizztech Oy ja Satakunnan Yrittäjät.


Uusyrityskeskus EnterTM Satakunta tarjoaa maksutonta yrityksen perustamisneuvontaa henkilöille, joiden asuinkunta tai uuden yrityksen suunniteltu sijaintikunta kuuluvat Enterin palvelualueeseen (Eura, Eurajoki, Harjavalta, Huittinen, Karvia, Kokemäki, Merikarvia, Nakkila, Pomarkku, Pori, Siikainen, Säkylä ja Ulvila). Enterin palvelut tarjoaa Prizztech Oy, Satakunnan Yrittäjät ja Satakunnan TE-toimisto. Enter on osa valtakunnallista Uusyrityskeskusten verkostoa. www.entersatakunta.fi

Tämän sivun lyhytosoite on: www.entersatakunta.fi/vuodenuusyrittaja2023

Jaa uutinen