Kuka on Satakunnan Vuoden Uusyrittäjä 2024?


Tunnetko yrittäjän tai yrittäjätiimin, jonka yrityksen liikeidea on ainutlaatuinen, oivaltava, rohkea tai muutoin muista erottautuva?

Ilmoita itsesi tai ilmianna yrittäjäkaverisi mukaan Satakunnan Vuoden Uusyrittäjä 2024 -kisaan!

Kilpailuun voi ilmoittautua netissä su 16.6.2024 mennessä:
www.entersatakunta.fi/uusyrittaja_ilmoittautuminen

Osallistumis- ja valintakriteerit:

 1. Yritystä perustettaessa on hyödynnetty Uusyrityskeskus Enter Satakunnan maksuttomia neuvontapalveluita
 2. Yritys on perustettu ajalla 1.1.2021 - 31.12.2023
 3. Yritys on mikroyritys (työllistää 1–10 henkeä, luku sisältää yrittäjän/yrittäjät)
 4. Yrityksen kaupparekisteriin merkitty kotikunta on Eura, Eurajoki, Harjavalta, Huittinen, Karvia, Kokemäki, Merikarvia, Nakkila, Pomarkku, Pori, Siikainen, Säkylä tai Ulvila.
 5. Liikeidea on innovatiivinen
  - Millä tavalla liikeidea on ainutlaatuinen, oivaltava, ennakkoluuloton, rohkea, tms.?
  - Kilpailuetu: Miten yritys erottuu muista saman toimialan toimijoista?
 6. Liiketoiminta on kannattavaa. Yritystoiminnan kannattavuutta arvioidaan vuosien 2023, 2022 ja/tai 2021 liikevaihdon, tuloksen ja henkilöstömäärän perustella. Loppukilpailuun valituilta voidaan pyytää tulos- ja taselaskelmat.
 7. Hakulomakkeella tulee myös perustella miksi yrittäjä (tai yrittäjätiimi) ansaitsee Satakunnan Vuoden Uusyrittäjä -tittelin.
 8. Jos ilmoitat mukaan jonkun muun kuin itsesi, tarkista yritykseltä em. tiedot. Muista ilmoittaa myös kohdassa 6 mainitut taloustiedot.

Uusyrityskeskus Enter Satakunnan yrittäjyysasiantuntijat valitsevat loppukilpailuun 4–6 osallistumis- ja valintakriteerit parhaiten täyttävää yrittäjää/yritystä. Uusyrittäjän valinnassa painotetaan enemmän laadullisia kuin taloudellisia kriteereitä. Voittajan valitsee asiantuntijaraati. Lisäksi valitaan yleisön suosikki äänestyksen perusteelle. Voittaja palkitaan 2.000 euron rahapalkinnolla ja yleisön suosikki 1.000 euron rahapalkinnolla.

Yleisöäänestys järjestetään ajalla 10.–25.8.2024
www.entersatakunta.fi/uusyrittaja2024 (äänestyslinkki aukeaa 10.8.2024).

Voittajat julkaistaan valtakunnallisena Yrittäjän Päivänä to 5.9.2024.

Voittaja saa maksutonta näkyvyyttä Uusyrityskeskus Enter Satakunnan nettisivuilla ja sosiaalisen median kanavissa sekä Satakunnan Yrittäjät -lehdessä ja Prizz.Uutiset-julkaisussa. Loppukilpailuun päässeiden joukosta valitaan myös edustaja edustamaan Satakuntaa valtakunnalliseen Vuoden Uusyrittäjä -kilpailuun.

Kilpailun järjestää Uusyrityskeskus Enter Satakunta. Voittajien rahapalkinnot lahjoittaa Porin Seudun Yrityspalveluyhdistys ry, Prizztech Oy ja Satakunnan Yrittäjät.


Uusyrityskeskus EnterTM Satakunta tarjoaa maksutonta yrityksen perustamisneuvontaa henkilöille, joiden asuinkunta tai uuden yrityksen suunniteltu sijaintikunta kuuluvat Enterin palvelualueeseen (Eura, Eurajoki, Harjavalta, Huittinen, Karvia, Kokemäki, Merikarvia, Nakkila, Pomarkku, Pori, Siikainen, Säkylä ja Ulvila). Enterin palvelut tarjoaa Prizztech Oy, Satakunnan Yrittäjät ja Satakunnan TE-toimisto. Enter on osa valtakunnallista Uusyrityskeskusten verkostoa. www.entersatakunta.fi

Tämän sivun lyhytosoite on: www.entersatakunta.fi/vuodenuusyrittaja2024

Jaa uutinen