MatchINDUSTRY 2020 -tapahtuman partnerihaku nyt käynnissä


MatchINDUSTRY on teollisuuden ammattilaisille tarkoitettu vuotuinen businesstapahtuma.

MatchINDUSTRY tarjoaa tapahtuman partneriyrityksille tehokkaan foorumin toimittajaketjun vahvistamiseen sekä liiketoiminta- ja teknologiakumppaneiden kartoittamiseen. Mukana on globaaleilla markkinoilla toimivia teollisuuden yrityksiä sekä satoja eri toimialojen toimittaja-, teknologia- ja palveluyrityksiä.

- Haemme nyt tapahtuman partnereiksi teollisuuden yrityksiä, jotka haluavat hyödyntää tapahtuman tarjoaman näkyvyyden, vahvistaa verkostojaan ja kartoittaa uusia liiketoimintakumppaneita. Vuosien saatossa kehitetty tapahtumakonsepti tarjoaa helpon, tehokkaan ja hyvin organisoidun päivän, jonka aikana on mahdollista tavata kymmeniä kiinnostavia yrityksiä – oman aikataulun mukaisesti. Partneriyritykset pääsevät myös vaikuttamaan mitä yrityksiä tapahtumaan kutsutaan, joten partneriyritykset ovat tapahtuman pääosassa, kertoo tapahtuman järjestelyistä vastaava Mikko Kotiranta Prizztechistä.

Tapahtumalla halutaan nostaa esiin satakuntalaista teollisuutta, jolla on Suomen viennin ja kilpailukyvyn kannalta suuri merkitys.

- MatchINDUSTRY järjestetään erityisesti satakuntalaisten teollisuuden yritysten tarpeisiin. Kerättyjen palautteiden perusteella olemme onnistuneet tässä hyvin. Joka vuosi tapahtumaan pyritään tuomaan jotain uutta. Esimerkiksi pari vuotta sitten käyttöön otetusta verkostoitumissovelluksesta on saatu todella paljon positiivista palautetta, jatkaa Sami Leppimäki Prizztechistä.

Mikäli olette kiinnostuneita osallistumaan tapahtumaan partnerina tai haluatte lisätietoja tapahtuman tarjoamista mahdollisuuksista, pyydämme ottamaan yhteyttä:

Mikko Kotiranta, Prizztech Oy
mikko.kotiranta@prizz.fi
044 710 5451

MatchINDUSTRY – MI20
11.6.2020 Pori
www.matchindustry.fi