Nakkilan elinkeinoelämä vahvistuu


Nakkilan kunta ja Prizztech Oy ovat solmineet yhteistyösopimuksen kunnan elinkeinoelämän tehostamiseksi. Sopimuksen myötä Nakkila ostaa Prizztechilta palveluja yrityksille ja kunnalle vuoden 2026 loppuun asti.

Palveluihin kuuluvat alkavien yrittäjien neuvonta, jota toteutetaan yhteistyössä Satakunnan TE-toimiston ja Satakunnan Yrittäjien kanssa, sekä toimivien yritysten neuvonta- ja kehittämispalvelut. Lisäksi on tarkoitus tukea kuntaa yritysten sijoittumismarkkinoinnissa mm. markkinointimateriaalien tuottamisessa ja potentiaalisten sijoittuvien yritysten kartoittamisessa.

Painopistealueet vuonna 2024 tulevat olemaan kasvukartoituskyselyt yrityksille, aiemmin perustettujen yritysten kontaktointi, toimitilojen markkinointi, sijoittumisasiat sekä toimialakohtaiset hankkeet mm. Villilän tapahtuma-alueen kehittäminen.

Jatkossa nakkilalaiset yritykset ja yritystoimintaa suunnittelevat henkilöt voivat ottaa suoraan yhteyttä kuntayhteyshenkilöksi nimettyyn Jari Keinoseen. Myös muut Prizztechin asiantuntijat ovat käytettävissä. Neuvontapalvelut ovat asiakkaille maksuttomia ja luottamuksellisia.

Lue lisää myös Nakkilan sivuilta

Lisätietoja:


​​​​​​​Jari Keinonen
Yrityskehittäjä, Prizztech Oy
044 720 4638
jari.keinonen@prizz.fi