Logorivi

Pori as a first step


Yritys! Onko teillä pulaa työntekijöistä? Pori as a first step - virtuaaliset rekrymessut tarjoaa areenan työnantajien ja -tekijöiden kohtaamiseen! Liity mukaan verkossa toteutettavaan maksuttomaan rekrytointitapahtumaan!

Pori as a first step

26.-27.5.2021 klo 09-17

Maksuton rekrytointitapahtuma esittelee Porin alueen työnantajia ja avoimia työpaikkoja. 
Tilaisuus järjestetään verkossa Tavata-alustalla, joka mahdollistaa haastattelut videoyhteydellä.

Parhaan hyödyn tapahtumasta saa lataamalla alustalle mahdollisimman monipuolisen ja kiinnostavan kuvauksen yrityksestänne sekä avoimena olevista toimenkuvista. Tavata-alusta tarjoaa mahdollisuuden haastatteluihin videoyhteydellä. Palvelussa voi sekä työnantajat että työnhakijat ehdottaa tapaamisaikoja toisilleen. Lisäksi alustalla voi myös viestitellä. Ilmoittamalla teille sopivat haastatteluajat, voitte kohdata potentiaaliset hakijat heti tilaisuuden aikana!

Tapahtumaan kutsutaan myös vieraskielisiä työnhakijoita valtakunnallisesti, joten esittelymateriaalit kannattaa mahdollisuuksien mukaan julkaista myös englannin kielellä.
Mikäli tapahtuman ajankohta ei ole sopiva haastatteluille, voitte myös jättää yhteystietonne ja kontaktoida hakijoita myöhemmin.Tapahtumaan osallistuminen ei edellytä jatkuvaa läsnäoloa palvelussa, tapaamisehdotuksista ja viesteistä saat tiedot myös sähköpostiisi.

Ilmoittaudu heti mukaan oheisesta linkistä! 
Kaikille ilmoittautuneille toimitetaan ohjeet Tavata-alustan käytöstä.

https://www.lyyti.fi/questions/71bf98d46d

Lisätiedot ja mahdolliset kysymykset:

Essi Vanha-Viitakoski
essi.vanha-viitakoski@prizz.fi
044 710 5367


Mari Ahvenjärvi
mari.ahvenjarvi@sataedu.fi
040 199 4886


Tapahtuma on kaikille avoin ja osaajia tavoitellaan valtakunnallisen Ohjaamo-verkoston, TE-palveluiden sekä 
Työllisyyden kuntakokeilun kautta. Pori as a First Step –tapahtumaa ovat järjestämässä Ohjaamo Pori, Satakunnan TE-toimisto, Porin seudun työllisyyden kuntakokeilu sekä Prizztech Oy:n koordinoima ja Euroopan sosiaalirahaston rahoittama Talent Hub Robotics -hanke.