Robocoast toteuttaa yrityksille webinaareja ja avaa ovet korkeakoulujen laboratorioihin


Robocoast EDIH käynnistää kaksi maksutonta tapahtumasarjaa, joista toinen koostuu uusista teknologioista ja kyberturvallisuudesta kertovista webinaareista, ja toinen on sarja tutustumiskäyntejä korkeakoulujen laboratorioihin. Nämä tilaisuudet tarjoavat yrityksille tietoa erilaisista digitaalisista innovaatioista ja mahdollisuuden päästä tutustumaan korkeakouluyhteistyöhön.

Robocoast EDIH tukee yritysten kasvua ja kilpailukykyä tarjoamalla palveluja uusien digitaalisten ratkaisujen testaamiseen, osaamisen kehittämiseen, kumppanuuksien rakentamiseen sekä rahoituksen hankintaan. Robocoast EDIH:n kautta yritykset pääsevät tehokkaasti ”yhden luukun periaatteella” hyödyntämään suomalaisten ja eurooppalaisten korkeakoulujen TKI-ympäristöjä, käynnissä olevia hankkeita sekä tuotekehitysresursseja ja verkostoja.

Maksuttomat webinaarit digitaalisen teknologian innovaatioista

Robocoast Digital MeetUp -webinaarisarja tarjoaa yrityksille mahdollisuuden tutustua digitaalisiin innovaatioihin. Sarja esittelee uusia teknologioita, muistuttaa kyberturvallisuuden vaaroista ja tuo esille innovaatiomahdollisuuksia yrityksen digitaalisuuden kasvattamiseksi. Samalla voi verkostoitua muiden yritysten kanssa ja luoda vaikkapa uusia kumppanuuksia. Webinaareja järjestetään kuukausittain ja ne ovat aina samaan aikaan kello 8.15-9.00.
 

Robocoast Digital MeetUp -sarjan teemat:
21.2. Kyberturvallisuus ja rikollisuus
13.3. Robotiikan uusimmat innovaatiot ja niiden vaikutukset teollisuuteen
10.4. Kuvantamisen teknologia ja sen sovellukset
15.5. Valkohattuhakkerin näkökulma yrityksen kyberturvallisuuteen¨
22.5. Tilannekatsaus tekoälyn kyberuhkiin
12.6. Robocoast EDIH rahoituspalvelut
28.8. Kyber-fyysisten järjestelmien mahdollisuudet nyt ja tulevaisuudessa
11.9. Dronet ammattikäytössä: Ilmailun tulevaisuus on täällä
9.10. Tekoäly ja konenäkö: miten se mullistaa yritystoimintaasi
13.11. Robotiikka: Miten se mullistaa tuotantoprosesseja
11.12. Data-analytiikka: Tiedon voima päätöksenteossa

Ensimmäiseen webinaariin on ilmoittautuminen auki: www.lyyti.in/Robocoast_MeetUp_osa1.

Ilmoittautuminen muihin webinaareihin aukeaa pian. Seuraa Robocoastin tapahtumakalenteria osoitteessa: https://robocoast.eu/tapahtumat.
 

Yritykset kutsutaan tutustumaan korkeakoulujen laboratorioihin

Robocoast Demo Days -sarja kutsuu yritykset tutustumaan yliopistojen ja korkeakoulujen laboratorioihin sekä yritysten innovatiivisiin ratkaisuihin. Tervetulleita ovat kaikki, jotka ovat kiinnostuneita teknologian uusimmista tuulista ja haluavat tutustua Robocoast EDIH:n testiympäristöihin kautta Suomen.

Ensimmäinen DemoDays -sarjan tilaisuus järjestetään Satakunnan ammattikorkeakoulun RoboAI -laboratoriossa Porissa 27.2.2024 klo 13-15:00. Hyödynnä ainutlaatuinen tilaisuus ja tule katsomaan voisiko uudet teknologian ratkaisut tehostaa sinunkin yrityksesi toimintaa.

Mukaan voi ilmoittautua linkistä: www.lyyti.in/DemoDay_RoboAI

Kysy lisää:
Pirita Ihamäki FT, KTM
Kansainvälinen liiketoimintapäällikkö
Prizztech Oy / Robocoast EDIH
pirita.ihamaki@prizz.fi
GSM 040 164 6339
https://robocoast.eu