Satakanta yrityshakemisto uudistui – löydä satakuntalaiset yritykset verkosta


Uudistettu Satakunnan yritys- ja palveluhakemisto Satakanta on julkaistu osoitteessa www.satakanta.fi. Verkkopalvelu tarjoaa tietoja yli 18 000 satakunnassa toimivasta yrityksestä sekä niiden tarjoamista palveluista. Yrityksiä voi selailla esimerkiksi sijaintikunnan, toimialan tai vaikkapa henkilöstömäärään ja liikevaihtoluokkien perusteella.

Ulkoasun lisäksi yritys- ja palveluhakemiston käyttöliittymä on uudistettu ja hakemiston yritystiedot ovat entistä paremmin ajan tasalla. Palvelu on maksuton niin hakemistosta löytyville yrityksille kuin palvelun käyttäjillekin ja se toimii suomen, ruotsin sekä englannin kielellä.

 

Maakunnallisella yrityshakemistopalvelulla monia käyttötarpeita

Satakanta on tarkoitettu kaikille, jotka hakevat tietoa satakuntalaisista yrityksistä sekä niiden tarjoamista tuotteista ja palveluista. Yritykset voivat etsiä palvelusta asiakkaita, yhteistyökumppaneita sekä kontakteja liiketoimintansa tueksi. Oppilaitoksille ja elinkeinotoiminnan kehittäjille hakemisto tarjoaa kootusti tietoa alueen yrityksistä. Yksityishenkilöitä palvelu auttaa paikallisten palveluiden löytämisessä.

- Maakunnan yritykset kokoavasta hakemistopalvelusta hyötyvät monet toimijat. Se auttaa esimerkiksi kuntia kohdistamaan pienhankintoihin liittyviä tarjouspyyntöjä alueen yrityksille. Yritykset puolestaan voivat tehdä palvelun avulla erilaisia markkinakartoituksia tai etsiä kontakteja verkostoitumiseen. Kuluttajiakin hakemisto auttaa paikallisten vaihtoehtojen löytämisessä, toteaa Satakunnan Yrittäjien toimitusjohtaja Markku Kivinen.

- Maakunnallista yrityshakemistoa tarvitaan myös tutkimus- ja selvitystarkoituksiin. Meiltä tiedustellaan usein tietoja paikallisista yrityksistä erilaisten selvitysten tueksi. Näihin tilanteisiin hakemistopalvelu on erinomainen apu. Vaikka yrityslistoja ei ole mahdollista ladata ulos palvelusta, voi hakutuloksia rajata ja tarkastella monella tavalla ja porautua yhteenvedoista yksityiskohtaisempiin tietoihin, kertoo Jari-Pekka Niemi Prizztechistä.

 

Yritystietoja ylläpidetään yhteistyöllä

Uuden Satakanta yritys- ja palveluhakemiston tarjoavat maakunnalliset toimijat Prizztech Oy, Satakunnan Yrittäjät, Satakuntaliitto sekä Porin, Rauman, Kankaanpään, Kokemäen, Ulvilan ja Harjavallan kaupungit. Yritystietoja päivitetään niin palveluntarjoajien toimesta kuin vuosittain hankittavan yritysrekisterin avulla. Myös yritysten on mahdollista ilmoittaa tietojensa muutoksista tai täydennyksistä. Tämä onnistuu kätevästi palvelun kautta.

- Kannustamme yrityksiä pitämään tietonsa ajan tasalla ja tarvittaessa ilmoittamaan meille muutoksista ja täydennyksistä. Sitä paremmin yritys löytyy palvelusta, mitä kattavammin yrityksestä on tietoja tarjolla, kertoo Rauman kaupungin yritysasiantuntija Mirja Kotiranta.

 

Lisätiedot:

Jari-Pekka Niemi, Prizztech Oy
jari-pekka.niemi@prizz.fi
044 710 5350