Logorivi Logorivi Logorivi

Satakunnan vuoden tapahtumateko 2022-palkinto Harri Vilkunalle


Paljon onnea, Harri Vilkuna, historian ensimmäinen Satakunnan vuoden tapahtumateko -palkinnon saaja!

Perjantaina 14.10.2022 jaettiin ensimmäistä kertaa Vuoden Satakuntalainen tapahtumateko-palkinto. Vuoden tapahtumateko palkinnon saa henkilö tai toimija, joka omalla työllään tuo maakuntaan elämyksiä, kehittää tapahtuma-alaa ja luo elinvoimaa tapahtumien avulla Satakuntaan.

Harri on tunnettu tapahtumatekijä Porin alueella ja myös valtakunnallisesti. Yli 30 vuotta sitten alkanut ura tapahtumateollisuuden parissa on pitänyt sisällään ravintoloita, klubeja ja satoja tapahtumia. Tunnetuin tapahtumista on Porispere-festivaali, mikä järjestettiin viime kesänä jo 11. kerran.

Harri Vilkuna on vuosien saatossa ja koronan tuomista haasteista huolimatta kehittänyt ja kasvattanut Porispere-festivaalia, taistellut voitokkaasti luonnonvoimia vastaan viime kesän festivaalin aikana ja kääntänyt vastoinkäymiset markkinointivaltiksi mm. "I survived Porispere" t-paitojen muodossa, toteaa Eventcoastin projektipäällikkö Kaisa Löfgren. ”Missä muut näkevät haasteita ja kysymysmerkkejä tapahtumamaailmassa, Harri Vilkuna näkee vain mahdollisuuksia ja lisää kierroksia moottoriin. Jokaisessa Satakunnan kaupungissa ja kylässä tulisi olla oma Vilkuna boostaamassa tapahtuma-alaa, lisäämässä alueen tunnettavuutta, luomassa työpaikkoja ja tuottamassa elämyksiä ihmisille”, Löfgren jatkaa.

Vilkuna järjestää Porispere-festivaalin lisäksi myös muita tapahtumia yhteistyössä eri toimijoiden kanssa mm. Isomäen West-Areenassa, Yyterin Virkistyshotellissa ja Rakastajat-teatterissa. Vilkunan panos satakuntalaiseen tapahtumakenttään on erittäin merkittävä, Löfgren jatkaa.

Palkinto jaettiin Visit Porin järjestämässä tapahtuma- ja matkailualan tilaisuuden yhteydessä, Promenadisalissa Porissa perjantaina 14.10.2022

Koko Satakunnan tapahtumakenttä onnittelee Harria ja kannustaa heittämään vettä kiukaalle! Kiitos Harri!


Evenctcoast eli Satakunnan tapahtumateollisuusklusteri on Prizztechin koordinoima hanke. Eventcoastin avulla autetaan satakuntalaisia tapahtuma-alan toimijoita kehittämään liiketoimintaansa. Hanke rahoitetaan REACT-EU-välineen määrärahoista osana Euroopan unionin COVID-19-pandemian johdosta toteuttamia toimia.

Jaa uutinen