Satakunnan Vuoden tapahtumateko-palkinto Kokemäki-päivälle


Torstaina 23.11.2023 jaettiin toista kertaa Vuoden Satakuntalainen tapahtumateko-palkinto. Vuoden tapahtumateko palkinnon jakaa Prizztech Oy:n hallinnoima tapahtumateollisuusklusteri Eventcoast ja sen saa henkilö tai toimija, joka omalla työllään tuo maakuntaan elämyksiä, kehittää tapahtuma-alaa ja luo elinvoimaa tapahtumien avulla Satakuntaan. Eventcoastin avulla autetaan satakuntalaisia tapahtuma-alan toimijoita kehittämään liiketoimintaansa.

Kuntamarkkinointi on viime vuosina noussut yhä tärkeämmäksi osaksi kuntien toimintaa. Kilpailu kuntien välillä on kasvanut, ja kuntien onkin tärkeää erottua toisistaan houkutellakseen asukkaita, yrityksiä ja matkailijoita ja tässä elämystaloudella ja tapahtumilla on suuri ja yhä kasvava rooli.

Satakunnan Vuoden 2023 tapahtumateko annetaan Kokemäen kaupungille uuden tapahtumakokonaisuuden eli Kokemäki-päivän järjestämisestä.

” Kokemäen kaupunki on rohkeasti lähtenyt järjestämään uutta tapahtumaa kaupunkilaisten ja kesäasukkaiden sekä muiden vierailijoiden iloksi. Uusien tapahtumien luominen ei ole kaupungeille ja kunnille kovin yleistä ja siksi halusimme tällä palkinnolla osoittaa arvostusta tapahtumalle”, kertoo yrityspalvelujohtaja Jari-Pekka Niemi Prizztechistä.

Historian ensimmäistä Kokemäki-päivää vietettiin viime kesänä 10.6. Tapahtuman koko perheelle avoin ja ilmainen päivätapahtuma toteutettiin kello 12–17, jonka aikana liikenteeltä suljettu Siltakatu Kokemäen Tulkkilassa täyttyi paikallisesta markkinatunnelmasta. Kokemäki-päivän ohjelmaosuuksissa oli muun muassa live-karaokea, frisbeeflipperiä, yrittäjäpaneeli, satakuntalainen pitopöytä sekä yhdistysten ja nuorisovaltuuston järjestämää osallistavaa toimintaa. Ilta päättyi maksulliseen konserttiin. Ensi vuonna Kokemäki-päivä järjestetään 25.5.

” Erityisen hienoa on, että kaupunki ei lähtenyt tekemään tapahtumaa yksin, vaan tilaisuutta oli toteuttamassa useita eri toimijoita yhteisen teeman alla ja että tapahtuma ei jää kertaluonteiseksi vaan sille on alusta lähtien suunniteltu myös jatkoa”, korostaa Prizztech Oy:n kehittämispäällikkö Mari Antikainen.

Palkinto jaettiin Prizztech Oy:n järjestämässä Vuoden satakuntalainen tapahtumateko ja tekoäly luovan potentiaalin vapauttajana -tilaisuudessa Crazy Townissa Porissa.

 

Lisätietoja:

Mari Antikainen
044 710 5362
mari.antikainen@prizz.fi

    

     

Jaa uutinen