Testaa exoskeletonia!


Robocoast tarjoaa yrityksille mahdollisuuden testata exoskeletonia maksuttomasti käytännön työtehtävissä noin kahden viikon ajan.

Ulkoisen tukirangan eli exoskeletonin avulla voidaan keventää yläraajojen ja olkapäiden kuormitusta niissä fyysisissä työtehtävissä, joissa on pitkäkestoista, kädet koholla tehtävää työtä. Robocoast tarjoaa yrityksille mahdollisuuden maksuttomasti testata exoskeletonia käytännön työtehtävissä noin kahden viikon ajan.

 

Henkilökunnan hyvinvoinnin merkitystä ei voi liiaksi korostaa. Työstä johtuvasta tuki- ja liikuntaelimistön kuormittumisesta ja niihin liittyvistä sairaslomista koituu yritykselle kuluja, joihin voidaan nykyisin vaikuttaa erilaisten työmenetelmien, robotiikan tai muiden apuvälineiden avulla. Yksi merkittävimpiä olkapäiden sekä niska- ja hartiaseudun kipujen ja kulumien aiheuttajia ovat mm. kuormittavat työasennot, jossa pidetään käsiä ylhäällä pitkiä aikoja kerrallaan. Näitä työasentoja helpottamaan on suunniteltu exoskeleton, ulkoinen tukiranka, joka keventää kuormitusta huomattavasti työpäivän aikana. Robocoast tarjoaa tätä laitetta nyt testaukseen niihin yrityksiin, joissa on juuri olkanivelten kuormittumista.

Meditas Oy toimii Skelex-exoskeltonin maahantuojana ja kouluttajana. Kouluttaja saapuu kiinnostuneeseen yritykseen kertomaan yrityksen henkilökunnalle lisää exoskeletonista, jonka jälkeen laitteen saa halutessaan kokeiltavaksi esimerkiksi kahden viikon ajaksi. Yrityksestä koulutetaan 1-2 henkilöä pääkäyttäjiksi.

Exoskeletonin esittely ja koulutus voidaan suorittaa koronarajoitukset huomioiden ulkotiloissa, yrityksenne pihalla tai parkkipaikalla, kaikki asianmukaiset suojaetäisyydet ja suojaukset huomioiden. Skelex-exoskeleton käyttöopastusta voidaan toteuttaa myös virtuaalisesti.

Testausmahdollisuus on voimassa ainakin vuoden 2020 loppuun saakka.

 

Ota yhteyttä ja sovi esittelytilaisuudesta:

 

Minna Laine

Meditas Oy

p. 040 747 9033