Uusyrityskeskus Enter Satakunta aloittavien yrittäjien tukena


Prizztech Oy ja Satakunnan Yrittäjät ry tarjoavat nyt yhteistyössä Satakunnan TE-toimiston kanssa aloittavan yrittäjän neuvontapalveluja. Palvelua tuotetaan Uusyrityskeskus Enter Satakunta -toimintamallilla ja tavoitteena on saada palvelutoiminta laajennettua koko Satakuntaan. Mukana on jo yhdeksän kuntaa. Uuden toimintamallin myötä aloittavien yrittäjien osaaminen vahvistuu ja yrityksen toiminnalle rakennetaan vahvaa perustaa heti yritystoiminnan alkaessa.

 

Yrittäjien kuntabarometrissa (2020) aloittavan yrittäjän neuvontapalvelut koettiin tärkeimmäksi julkiseksi palveluksi. Tähän on Satakunnassa vastattava laadukkailla, kattavilla ja helposti saavutettavilla palveluilla, Satakunnan Yrittäjien toimitusjohtaja Markku Kivinen avaa yhteistyössä tapahtuvan kehittämisen taustoja.

 

Prizztechillä on vahva kokemus ja monipuolinen osaaminen aloittavien yrittäjien neuvonnasta. Aloittavan yrittäjän neuvonta on osa yrittäjyyttä edistävää ja yrityksille suunnattuja elinkaaripalveluja.

 

- Toimivat ja menestyvät yritykset ovat kunnille ja kaupungeille tärkeitä. Tässä ajassa, jota nyt elämme, vielä entistäkin tärkeämpiä. On toki oltava jo toimivien ja kasvua hakevien yritysten tukena, mutta erityisesti juuri nyt on tärkeää panostaa aloittavien yrittäjien neuvontaan, Prizztechin palvelujohtaja Jari-Pekka Niemi valottaa palvelumallin tärkeyttä.

 

Mukaan halutaan lisää kuntia

 

Kun Satakuntaan saadaan yhtenevät ja konseptoidut aloittavan yrittäjän neuvontapalvelut, luo se pohjaa alueen elinvoimaiselle yrityskannalle. Tämä tarkoittaa tietenkin myös kuntien ja kaupunkien, mutta myös koko maakunnan houkuttelevuuden lisääntymistä.

 

- Prizztech on tuottanut palvelua jo pitkään Uusyrityskeskus Enter -nimellä ja Suomen Uusyrityskeskusten toimintamallilla. Uusi yhteistyömme yrittäjäjärjestön kanssa mahdollistaa sen, että osaamisemme ja kokemuksemme aloittavien yrittäjien neuvonnassa valjastetaan nyt koko maakunnan käyttöön, Jari-Pekka Niemi toteaa.

 

- Yhtenevät palvelut tarkoittavat tietenkin myös maakuntamme kilpailukyvyn edistämistä, elinkykyiset yritykset tuovat kunnille verotuloja, mutta ovat myös alueemme vetovoimatekijä. Nyt koronan keskellä onkin ajateltava koko maakuntamme parasta ja luoda yhdessä Satakunnasta yrittäjyysmaakuntien ykkönen Markku Kivinen lisää.

 

Ota yhteyttä!

 

Jari-Pekka Niemi

Palvelujohtaja, Prizztech Oy

044 710 5350

jari-pekka.niemi@prizz.fi

 

Markku Kivinen

Toimitusjohtaja, Satakunnan Yrittäjät

050 377 8006

markku.kivinen@yrittajat.fi