Valtakunnalliset hyvinvointiteknologiamessut Porissa ja Raumalla


Vuoden kiinnostavin hyvinvointiteknologian tapahtumakokonaisuus järjestetään Satakunnassa, Porissa ja Raumalla marraskuun lopussa! Tapahtumissa on laaja kattaus teknologia-alan näytteilleasettajia sekä mielenkiintoista ja yllätyksellistä nähtävää.
– Esillä on mm. robotiikan uutuuksia, virtuaalitodellisuuteen liittyviä ratkaisuja, tekoälyyn perustuvia tuotteita ja monia mielenkiintoisia teknologiapalveluja. WinNovan simulaatio- ja VR-ympäristöihin pääsee myös tutustumaan Porin messujen yhteydessä, vinkkaa TASE-hankkeen projektipäällikkö Maija Peltomäki WinNovan Porin kampukselta.

– Luvassa on myös innostavia ja monipuolisia asiantuntijapuheenvuoroja sosiaali- ja terveysalan digitaalisista palveluista, hyvinvointiteknologiasta, robotiikasta ja tekoälystä! Tapahtuman keynote-puhujana toimii biohakkeri ja yleislääkäri Olli Sovijärvi, iloitsee Satakunta DigiHealth -hankkeen projektipäällikkö Niina Holappa Prizztechistä.

Tapahtuman keynote-puhujana toimii lääkäri ja biohakkeri Olli Sovijärvi.
Hyvinvointiteknologiamessut ovat tarkoitettu teknologiayrityksille, sosiaali- ja terveysalan henkilöstölle, opettajille ja opiskelijoille sekä kaikille aiheesta kiinnostuneille.

Porin messut järjestetään 27.11.2019 klo 9.00-16.00 WinNovan kampuksella osoitteessa Tiedepuisto 3, Pori. Messubussi kulkee mm. torin ja rautatieaseman yhteydessä olevan matkakeskuksen kautta.

Rauman messut pidetään 28.11.2019 klo 9.00-16.00 WinNovan kampuksella osoitteessa Steniuksenkatu 8, Rauma.

– Tapahtumiin on lokakuun loppuun mennessä ilmoittautunut yhteensä 50 hyvinvointiteknologia-alan keskeistä näytteilleasettajaa ja vielä ehtii ilmoittautua mukaan, toteaa Holappa.

Tapahtumiin osallistuminen on maksutonta sekä kävijöille että näytteilleasettajille, mutta edellyttää ennakkoilmoittautumista tapahtuman nettisivuilla. Tapahtuman ohjelmaan ja näytteilleasettajiin voi tutustua osoitteessa www.hyvinvointiteknologiamessut.fi.

Hyvinvointiteknologiamessujen järjestäjinä toimivat WinNova, Prizztech Oy, Sataedu, Satakunnan ammattikorkeakoulu sekä Tampereen yliopisto. Porin messujärjestelyistä vastaavat TASE (OPH), Satakunta DigiHealth (EAKR), HyteOpe (OPH) ja Robocoast R&D Center (EAKR) -hankkeet. Rauman messuista vastaavat TASE, Satakunta DigiHealth ja Robocoast R&D Center -hankkeet. Tapahtumien kumppanina toimii STM:n Hyvinvoinnin tekoäly ja robotiikka -ohjelma HyteAiro.