Logorivi Logorivi Logorivi Logorivi Logorivi Logorivi Logorivi Logorivi Logorivi

Webinaarisarja: Hyvinvointi- ja terveysteknologiasta apua koronakriisiin


Millaisia mahdollisuuksia hyvinvointi- ja terveysteknologian palvelut tarjoavat koronakriisin muuttamaan arkeen sosiaali- ja terveysalalle?

Miten etäpalveluja voidaan hyödyntää poikkeusoloissa? Millaisilla tavoilla omaiset huomioidaan kiireen keskellä? Miten terveydenhuollon toimintatapoja voidaan tehostaa ja palveluiden laatua parantaa teknologian avulla? Entä miten työn kuormittavuutta voidaan keventää?

Hyvinvointi- ja terveysteknologiasta apua koronakriisiin webinaarisarja käsittelee näitä aiheita mm. kotona asumisen, kuntoutuksen ja terveyspalveluiden näkökulmasta. Webinaarisarja toteutetaan arkipäivisin 14.–20.5.2020 klo 9.00 alkaen.

Voit osallistua yhteen tai useampaan webinaariin oman aikataulusi ja mielenkiintosi mukaan. Webinaarisarja on maksuton, mutta edellyttää ilmoittautumista. Ilmoittautuminen päättyy keskiviikkona 13.5.2020 klo 14.00.

- Webinaarisarjan tarkoituksena on tuoda esille, millaisia uusia mahdollisuuksia teknologiaratkaisut tarjoavat sosiaali- ja terveyspalveluiden tuottamiseen poikkeusoloissa, kertoo projektipäällikkö Niina Holappa Prizztech Oy:stä.

Ilmoittautuminen: https://www.lyyti.in/Webinaarisarja_Hyvinvointi_ja_terveysteknologiasta_apua_koronakriisiin_0346

Tapahtuman ohjelma löytyy osoitteesta: https://satakuntadigihealth.fi/2020/04/28/webinaarisarja-hyvinvointi-ja-terveysteknologiasta-apua-koronakriisiin/

Webinaarisarjan järjestää Satakunta DigiHealth -hanke, jota toteuttaa Prizztech Oy, Sataedu, Satakunnan ammattikorkeakoulu, Tampereen yliopisto ja WinNova. Hanketta rahoittaa Satakuntaliitto (EAKR) ja alueen kunnat.

Tervetuloa!

Lisätietoja:
Niina Holappa
Projektipäällikkö
Prizztech Oy / Satakunta DigiHealth hanke
044 710 5455
niina.holappa@prizz.fi