Businessenkeli kasvun vauhdittajaksi?


 

Haetko ideallesi kasvua ja mietit, millaisilla kumppanuuksilla viedä asiaa eteenpäin? Näetkö ideallasi kasvumahdollisuuksia myös kansainvälisillä markkinoilla? Oletko valmis ottamaan mukaan yksityissijoittajia, joiden kanssa viedä ideaa eteenpäin?

 

Satakunnassa toimii businessenkeliverkosto, jossa on mukana kasvun rakentamisesta kiinnostuneita yksityissijoittajia. Businessenkelit auttavat kasvuhakuista yrittäjää sijoituksen lisäksi omalla osaamisellaan ja kokemuksellaan sekä avaamalla kontakteja laajan verkostonsa avulla. Enkelisijoittajat haluavat auttaa luomaan ideoista menestystarinoita, mutta sijoittajat ovat kiinnostuneita myös siitä, kuinka sitoutunut idean omistaja on itse viemään asiaa eteenpäin.

Järjestämme useamman kerran vuodessa tilaisuuksia, joissa kasvuhakuisilla yrittäjillä on mahdollisuus esitellä ideansa businessenkeleille. Kaikki ideat käsitellään luottamuksellisesti. Tilaisuuksien aikataulu sovitaan yhdessä yrittäjien ja enkeliverkoston kanssa.

Jos kiinnostuit, niin ota yhteyttä! Käydään businessidea läpi ja valmistaudutaan esittelemään se enkeliverkostolle tai jos olet kiinnostunut toimimaan sijoittajana, kerromme mielellämme, miten verkostoon pääsee mukaan!

Prizztech Oy, projektipäällikkö Marika Lähde
marika.lahde@prizz.fi I 044 710 5314

Prizztech Oy, johtaja yrityspalvelut Jari-Pekka Niemi
jari-pekka.niemi@prizz.fi I 044 710 5350

Kari Ollila, enkelisijoittaja, FiBAN aluekoordinaattori
kari.ollila@katolli.fi I 044 059 2752

Jari Turto, enkelisijoittaja
jari.turto@gmail.com I 040 059 0394

Janne Raitaniemi, enkelisijoittaja
janne.raitaniemi@gmail.com I 044 343 4100