EAKR Vipuvoimaa Satakuntaliitto

Kesä, kärpäset ja Satakunnan karkelot 2023!

Satakunnan kaupungit tarjoavat taas ikimuistoisen ja tapahtumarikkaan kesän tänäkin vuonna. Listasimme alle kesän 2023 tapahtumia, jotka saattavat olla kiinnostavia.

 

Porin SM-uinnit 15.-18.6.

Kesän 2023 pitkän radan SM-kisat uidaan Porissa, olympiapronssimitalisti Matti Mattsonin kotihallissa, 15.-18.6.2023. SM-uinnit & AquaFest -tapahtumaa rakennetaan Porin Uimaseuran, Uimaliiton ja Porin kaupungin tiiviinä yhteistyönä.

Lue lisää SM-uinneista täällä!

Porin kesäkävelykadun ja terassikauden avajaiset 21.6.

Kävelykadun kuhina ja puheen sorina terasseilla on selvä kesän merkki. Mikäs sen parempaa, kuin vastaleivotut munkit ja torikahvi.

RMJ 22.-24.6.

Suomen suurin beach festivaali ja keskikesän Getaway valtaa taas Rauman!

Kuuman artistikattauksen ja lippujen myynnin löydät täältä!

Rauman Pitsiviikot 22.-30.7.

Rauman oma kaupunkifestivaali tarjoaa tänäkin kesänä ainutlaatuisia perinteitä, paikalliskulttuuria ja modernia festivaalitarjontaa. Jo vuodesta 1971 lähtien järjestetty Pitsiviikot on rakennettu kymmenien paikallisten yhdistysten, yhteisöjen, yritysten, yksityishenkilöiden ja muiden yhteistyökumppaneiden kanssa.

Tarkempaa tietoa Rauman Pitsiviikoista löytyy täältä!

SuomiAreena 27.-30.6.

Suomen suurin yhteiskunnallinen festivaali SuomiAreena järjestetään tänäkin kesänä Porissa historiallisesti jo kesäkuun viimeisellä viikolla. Tapahtuman järjestävät yhdessä MTV ja Porin kaupunki.

Ajankohtaiset tiedot SuomiAreenasta löytyy täältä!

Iskelmä Pori 30.6.-1.7.

Mittava kotimaisen musiikin festivaali Iskelmä Festivaali järjestetään toista kertaa Porissa Kirjurinluodossa kesällä 2023. Parhaita kotimaisia tarjoileva festivaali nousee Kirjurinluodon idylliselle tapahtuma-alueelle heinäkuun ensimmäisenä viikonloppuna. Iskelmä Festivaalilla pääsee nauttimaan kotimaisten ykkösartistien livemusiikista sekä tapahtuman oheisohjelmasta.

Tietoa lipunmyynnistä ja listan esiintyjistä löydät täältä!

Pori Jazz 7.-15.7.

Pori Jazz on yli 50 vuotta ollut yksi suomalaisen kulttuurikesän keskeisistä tekijöistä. Kirjurinluodossa järjestettävä tapahtuma kerää tänäkin vuonna kovan luokan esiintyjiä!

Tutustu Pori Jazzin historiaan ja tsekkaa kuuma artistikattaus täältä!

Kirvatsin Jytä 2.8.

Nostalgiamusiikkitapahtuma Kirvatsin Jytä on Porispere-festivaalin huikentelevainen tätipuoli, joka on suunnattu erityisesti entisille, meneville nuorille.

Lisää tietoa tapahtumasta ja lippujen ostamisesta löytyy täältä!

Porispere 4.-5.8.

Muun muassa Porilainen maineteko – ja Vuoden kaupunkiteko -palkinnot saanut Porispere jakaa tänäkin vuonna ainutlaatuista fiilistä Kirjurinluodossa. Porisperen artistikattaus noudattelee vuosittain iloista sekameteli­soppaa tarjoten laajalti herkkuja kotimaisista meganimistä ulkomaalaisiin artisteihin, unohtamatta ajankohtaisia indiehelmiä.

Tutustu tarkemmin Porispereen täältä!

Rauma Blues 10.-12.8.

Elokuun toisena viikonloppuna Rauman ravintolat ja kahvilat tarjoilevat laidasta laitaan bluesia. Tapahtuman kruunaa ”pääpäivä”, jolloin tarjolla on kansainvälisiä sekä kotimaisia juurimusiikin huippuartisteja.

Hyppää mukaan Rauma bluesin rytmiin täällä!

Korttelifestarit 26.8.

Porin aurinkoisin korttelijuhla tarjoaa jälleen huikean kattauksen koko perheelle!

Porin päivä 23.9.

Jottai uut, jottai valla vanhaa, mut taatusti kyl porilaist - iha jokaikisel aistil. Vuodesta 1961 lähtien on vietetty Porin päivää. Se on maan suurimpia kotiseutujuhlia ja kerää uudet ja vanhat porilaiset kymmeniin kaupungissa järjestettäviin tilaisuuksiin. Sen taustalla on Pori-Seura ry. yhdessä Porin kaupungin, Porin Yrittäjät ry:n sekä Porikortteleiden kanssa.

Tääl se oikee Pori o!