Satakuntalaisten tapahtuma-alan osaajien uratarinoita


Satakunnassa on timanttista tapahtuma-alan osaamista paljon. Työtehtävät tapahtumien parissa ovat moninaiset ja erilaista osaamista sekä erilaisia osaajia onnistuneiden tapahtumien tuotantoon tarvitaan nyt ja tulevaisuudessa. 

Eventcoastin uratarinavideoissa esitellään tapahtumatekijöitä ja alan ammattilaisia. Katso Satakunnan tapahtumateollisuusklusterin uratarinavideoita, tutustu alan timanttisiin ammattilaisiin ja poimi parhaat vinkit itsellesi, jos olet kiinnostunut työskentelystä tapahtumien parissa!

Jukka Lankinen

Jukka Lankinen työskentelee Duunin Oy:ssä, jossa hän pyörittää paria ravintolaa ja henkilöstävuokrausta ravintola-alalle. Miten Jukka on päätynyt tapahtumien pariin ja minkälaiset vinkit hän antaa tapahtuma-alasta kiinnostuneille?

Elina Nurmoranta

Elina Nurmoranta on Vuojoen kartanon toimitusjohtaja. Mitä hänen työnkuvaan kuuluu, minkälaisella asenteella pärjää tapahtuma-alalla Elinan mielestä ja mitä tapahtumaa hän muistelee lämmöllä. Katso videolta Elinan uratarina tapahtuma-alalla.

Mikko Kiviharju

Mikko Kiviharju on esitystekniikka-alan ammattilainen ja yrittäjä. Mitä hänen työnkuvaan kuuluu, mikä saa ihokarvat pystyyn vielä 20 vuoden tapahtumien parissa työskentelyn jälkeen ja minkälainen asenne ratkaisee elämysteollisuudessa?

Sanna Grönmark

Sanna Grönmark työskentelee Pori Jazz Festivalin tuottajana. Mikä on Sannan uralla ikimuistoisin tapahtuma, mikä on tapahtuma-alalla parasta ja mikä on hänen työssään tärkein apuväline, jotta hän pystyy työtään tekemään? Katso Sanna Grönmarkin videolta, millainen uratarina hänellä on tapahtumateollisuuden parissa!

Roope Etelämäki

Roope Etelämäki työskentelee projektipäällikkönä ja ääniteknikkona Äänirasialla. Miten Roope on päätynyt töihin tapahtumateollisuuteen, mikä on hänen tärkein "työkalu" tapahtumissa sekä miten hän näkee tulevaisuutensa tapahtumien parissa?

Joni Kotro

Joni Kotro työskentelee Yyterin Virkistyshotellissa tapahtumakoordinaattorina. Ravintola-alan kautta tapahtumatuotantoon on ollut mielenkiintoinen urapolku. Minkälaisesta tapahtumateollisuuden työstä Joni haaveilee ja minkälaisen vinkin hän antaa alasta kiinnostuneille?

Harri Vilkuna

Katso videolta miten tapahtuma-alan yrittäjä Harri Vilkuna on päätynyt alalle, mikä on ollut hänen urallaan ikimuistoisin tapahtuma sekä minkälaiset vinkit hän antaa tapahtuma-alasta kiinnostuneille.