Satakuntalaisten tapahtuma-alan osaajien uratarinoita


Satakunnassa on timanttista tapahtuma-alan osaamista paljon. Työtehtävät tapahtumien parissa ovat moninaiset ja erilaista osaamista sekä erilaisia osaajia onnistuneiden tapahtumien tuotantoon tarvitaan nyt ja tulevaisuudessa. 

Eventcoastin uratarinavideoissa esitellään tapahtumatekijöitä ja alan ammattilaisia. Katso Satakunnan tapahtumateollisuusklusterin uratarinavideoita, tutustu alan timanttisiin ammattilaisiin ja poimi parhaat vinkit itsellesi, jos olet kiinnostunut työskentelystä tapahtumien parissa. Julkaisemme kevään aikana uusia videoita joka viikko!

Joni Kotro

Joni Kotro työskentelee Yyterin Virkistyshotellissa tapahtumakoordinaattorina. Ravintola-alan kautta tapahtumatuotantoon on ollut mielenkiintoinen urapolku. Minkälaisesta tapahtumateollisuuden työstä Joni haaveilee ja minkälaisen vinkin hän antaa alasta kiinnostuneille?

Harri Vilkuna

Katso videolta miten tapahtuma-alan yrittäjä Harri Vilkuna on päätynyt alalle, mikä on ollut hänen urallaan ikimuistoisin tapahtuma sekä minkälaiset vinkit hän antaa tapahtuma-alasta kiinnostuneille.