ChatGPT hyödyntäminen yrityskäytössä, infotilaisuus/KAMU-hanke

09.05.2023 klo 14:00 - 16:00

Pori, Avoin & Teams


Mikä on tämä mullistava tekoäly, joka osaa vastata lähes mihin kysymykseen tahansa. Entä miten sitä voi hyödyntää yritystoiminnassa? Se vastasi näin...

ChatGPT:tä voi hyödyntää yritystoiminnassa monella tavalla, koska se on erittäin monipuolinen ja kattava tietolähde. Se voi auttaa yrityksiä kehittämään tehokkaampia markkinointikampanjoita, tuottamaan parempia asiakaskokemuksia ja parantamaan toimintaa yleisesti.

Tässä on joitakin tapoja, joilla ChatGPT voi auttaa yritystoiminnassa:

Asiakaspalvelu: ChatGPT voi auttaa yrityksiä parantamaan asiakaspalveluaan tarjoamalla asiakkaille nopeita ja tarkkoja vastauksia kysymyksiin ja ongelmiin. ChatGPT voi myös käyttää asiakkaiden antamia palautteita parantaakseen yrityksen tuotteita ja palveluita.

Markkinointi: ChatGPT voi auttaa yrityksiä kehittämään tehokkaampia markkinointikampanjoita antamalla tietoa siitä, mitä potentiaaliset asiakkaat etsivät ja haluavat. ChatGPT voi myös auttaa yrityksiä luomaan personoidumpia markkinointiviestejä, jotka puhuttelevat asiakkaita yksilöllisemmin.

Tietojen analysointi: ChatGPT:n avulla yritykset voivat analysoida suuria määriä tietoa nopeasti ja tarkasti. Tämä voi auttaa yrityksiä tunnistamaan trendejä, ennakoimaan tulevia muutoksia ja parantamaan päätöksentekoa.

Koulutus ja oppiminen: ChatGPT voi auttaa yrityksiä tarjoamaan koulutusta ja opetusta työntekijöilleen. Tämä voi auttaa yrityksiä kehittämään työntekijöiden taitoja ja tietämystä, mikä parantaa yrityksen tehokkuutta ja tuottavuutta.

Chatbot-ratkaisut: ChatGPT:ä voidaan käyttää myös chatbot-ratkaisujen kehittämiseen, joiden avulla yritykset voivat automatisoida asiakaspalvelua ja vastata nopeasti asiakkaiden kysymyksiin.

Nämä ovat vain muutamia tapoja, joilla ChatGPT:tä voi hyödyntää yritystoiminnassa. ChatGPT:n avulla yritykset voivat kehittää uusia ideoita ja innovaatioita, parantaa tehokkuutta ja tuottavuutta, ja lisätä asiakastyytyväisyyttä.


Maksuttomassa infotilaisuudessa tiistaina 9.5. klo 14-16 tutustumme erilaisiin ChatGPT hyödyntämismahdollisuuksiin yritystoiminnassa. Asiantuntijana Immo Salo


Tilaisuuteen on myös etäosallistumismahdollisuus.

Osallistuminen edellyttää ilmoittautumista. Ilmoittautumista ei ole vielä avattu.

Tilaisuuden järjestää KAMU-Kriisistä kasvun mahdollisuuksiin ja uudistumiseen -hanke, jota toteuttavat Prizztech Oy ja Tampereen yliopisto. Hanketta rahoittavat Satakuntaliitto EAKR-rahoituksella ja alueen kunnat.

 

Mikäli sinulla on asiasta kysyttävää, ole yhteydessä:

 

Jussi Kuusiniemi

jussi.kuusiniemi@prizz.fi

044-538 4501

Jaa uutinen