Eurajoki | Minustako yrittäjä?

20.09.2023 klo 17:00 - 19:00

Kunnanvirasto | Kalliotie 5, Eurajoki


Maksuton info. Tietoa yrittäjyydestä, starttirahasta, yrittäjäkoulutuksista ja verotuksesta sekä maksuttomista aloittavan yrittäjän neuvontapalveluista.

Minustako yrittäjä? -infot on tarkoitettu kaikille yrittäjyydestä kiinnostuneille tai yritystoiminnan käynnistämistä suunnitteleville.

1. Webinaarit järjestetään Teams-sovelluksen kautta. Voit osallistua infoon Teamsilla tai tietokoneen/puhelimen nettiselaimen kautta (selainsuositus Chrome). Saat osallistumislinkin sähköpostiisi lähempänä tapahtuma-ajankohtaa (viimeistään infopäivänä).

2. Iltainfoja järjestämme eri puolilla Satakuntaa. Tapahtumapaikan osoitetiedot löydät ilmoittautumislomakkeelta.

Infoissa puhuvat Enterin yritysneuvoja ja TE-toimiston starttiraha-asiantuntija. Eri paikkakunnilla on yleensä myös kunnan/kaupungin ja paikallisen yrittäjäjärjestön edustajien lyhyet puheenvuorot.

ILMOITTAUTUMINEN nettilomakkeella viimeistään tapahtumapäivänä klo 12:
>> www.entersatakunta.fi/yrittajainfot

Saat ilmoittautumisesta vahvistusviestin sähköpostiisi (jos et saa vahvistusviestiä, tarkista roskapostisi, tai ota yhteyttä enter@prizz.fi).

Maksuttomat infot järjestää Uusyrityskeskus EnterTM Satakunta yhteistyössä Prizztech Oy:n, Satakunnan Yrittäjien, Satakunnan TE-toimiston sekä satakuntalaisten kuntien ja kaupunkien kanssa. Infot ovat maksuttomia - Tervetuloa mukaan!

* * * * *

Voit osallistua myös Uusyrityskeskusten valtakunnallisiin, maksuttomiin verkkoinfoihin

Jaa uutinen