Hihat ylös - Google-markkinointi

03.05.2022 klo 14:00 - 16:00

Verkossa


Google voi välttämätön paha tai koko bisneksesi ydin. Googlea pitää osata käsitellä - se on kone. Hakukoneoptimointi on valtava kokonaisuus ja tässä Hihat ylös -työpajassa keskitymme konkreettisiin asioihin, jotka pitäisi kaikilla palveluyrityksillä olla kunnossa. Ja käytännössä korjaamme asioita. Esimerkiksi: oletko ilmoittanut Googlelle että sinulla on nettisivut?

Ti 3.5. klo 14-16, kouluttajana Jussi Pirhonen, Tovari

Koulutus sisältää:
- Ilmoitetaan Googlelle, että nettisivusi ovat olemassa
- Google My Business -tilin tehokäyttö (palveluyrityksille todella tärkeä (ilmainen) työkalu)
- Yrityksellesi pikastrategia Google-mainostukseen (tai vähintään ymmärrys onko tämä järkevää sinun yritykselle)
- Yrityksellesi pikastrategia hakukoneoptimointiin (tai ainakin ymmärrys kannattaako sinun yrityksesi panostaa hakukoneoptimointiin)

Ota mukaan:
- läppäri (pakollinen)
- tunnukset Google-tilillesi (vaihtoehtoisesti luomme ne, jos et niitä omista)

Tarjolla siis konkreettisia korjauksia ja vinkkejä omalle liiketoiminnalle. Ei vaadi aiempaa kokemusta, ja vaikka sitä olisi reilustikin, niin todennäköisesti saat vinkkejä omaan tekemiseen :)

Tervetuloa parantamaan Google-näkyvyyttäsi!

Koulutukseen voi osallistua joko Prizztechin tiloissa, Gallen-Kallelankatu 8, Pori tai Teamsin välityksellä. Teams-linkki lähetetään sen vaihtoehdon valinneille osallistujille koulutuspäivän aamuna.

Ilmoittaudu tästä


Järjestettävä tapahtuma on osa Hihat ylös -työpajakokonaisuutta, joka on tarkoitettu Satakunnassa kotipaikkaansa pitäville yrityksille. Yhdellä osallistumismaksulla (100 euroa + alv/yritys) voi osallistua kaikkiin hankkeen järjestämiin työpajoihin (noin 20 erilaista). Yrityksestä voi osallistua useampi henkilö työpajoihin (1-3 hlöä/työpaja). 

Työpajat ovat osa Palveluyritykset kriisistä kasvuun -hanketta, jota rahoittaa Keski-Suomen ELY-keskus ESR-rahoituksella.

Lisätietoja:
Marja Suonvieri
marja.suonvieri@prizz.fi
044 3235 194