Hihat ylös - hae lisämyyntiä verkosta!

09.03.2022 klo 14:00 - 16:00

Verkossa


Hihat ylös -työpajojen kokonaisuuden aloittaa Hae lisämyyntiä verkosta. Se on kaksiosainen työpajasarja yrityksille, jotka haluavat aloittaa verkkokaupan tai kehittää olemassa olevaa verkkokauppaansa. Työpajojen sisältö räätälöidään osallistujien tarpeisiin sopivaksi.

 
Osa 1: Kaupankäynnin aloittaminen verkossa
Suunnitteletko verkkokaupan aloittamista? Mitä tulee ottaa huomioon, miten maksaminen ja toimitukset toteutetaan? Tule työpajaan suunnittelemaan sinun yrityksesi tarpeisiin sopiva verkkokauppa.

  • ke 9.3. klo 14 - 16 ohjaajana Kirsi Mikkola, Sähköinen Liiketoiminta Suomi Oy

 
Osa 2: Verkkokaupan kehittäminen
Onko sinulla jo verkkokauppa mutta asiakkaat puuttuvat? Miten asiakaspalvelu hoidetaan verkkokaupassa, miten markkinoin ja saan myyntiä? Tule mukaan suunnittelemaan sopivat toimet yrityksesi verkkokauppaan.

  • ke 23.3. klo 14 - 16 ohjaajana Kirsi Mikkola, Sähköinen Liiketoiminta Suomi Oy
     

Järjestettävä tapahtuma on osa Hihat ylös -työpajakokonaisuutta. Yhdellä osallistumismaksulla (100 euroa + alv/yritys) voi osallistua kaikkiin hankkeen järjestämiin työpajoihin (noin 20 erilaista). Yrityksestä voi osallistua useampi henkilö työpajoihin (1-3 hlöä/työpaja).

Ilmoittaudu tästä
 
Työpajat ovat osa Palveluyritykset kriisistä kasvuun -hanketta, jota rahoittaa Keski-Suomen ELY-keskus ESR-rahoituksella.

Lisätietoja:
Marja Suonvieri
marja.suonvieri@prizz.fi
044 3235 194