Hihat ylös - Tuotteiden kuvaaminen puhelimella

10.05.2022 klo 17:00 - 19:00

Hotelli Scandic, Pori


Koulutus tarjoaa osallistujille valmiudet ottaa puhelimella laadukkaita kuvia ja videoita sosiaalisen median markkinointitarkoituksiin.

Ti 10.5. klo 17-19, kouluttajana Somesis

Koulutuksessa käydään läpi kuvien ja videoiden ottamista puhelimella. Käydään läpi hyväksi havaittuja käytännön vinkkejä somekuvaukseen, sekä harjoitellaan kuvausta käytännössä. Jokainen pääsee siis itse kokeilemaan. Työpajaan sisältyy jokaiselle osallistujalle vapaavalintainen preset -paketti, ja käydään sen käyttö sekä asennus läpi. Preseteillä muokkaat kuvien sävyjä helposti yhdellä klikkauksella. Saat presettien avulla kuvien parhaat puolet esiin, sekä ammattimaisen ja yhtenäisen ilmeen sosiaaliseen mediaan.

Jos presetit eivät ole teille vielä tuttuja, niin voit tutustua niihin täältä https://loov.fi/collections/lightroom-presetit-puhelimelle

Koulutus järjestetään Hotelli Scandicin kokoustilassa, Itsenäisyydenkatu 41, Pori
 

Ilmoittaudu tästä


Järjestettävä tapahtuma on osa Hihat ylös -työpajakokonaisuutta, joka on tarkoitettu Satakunnassa kotipaikkaansa pitäville yrityksille. Yhdellä osallistumismaksulla (100 euroa + alv/yritys) voi osallistua kaikkiin hankkeen järjestämiin työpajoihin (noin 20 erilaista). Yrityksestä voi osallistua useampi henkilö työpajoihin (1-3 hlöä/työpaja). 

Työpajat ovat osa Palveluyritykset kriisistä kasvuun -hanketta, jota rahoittaa Keski-Suomen ELY-keskus ESR-rahoituksella.

Lisätietoja:
Marja Suonvieri
marja.suonvieri@prizz.fi
044 3235 194